Kaupungintalon asiointipalvelujen uudet osoitteet

Kaupungintalon remonttia valmistellaan ja osa palveluista on muuttanut. Katso uudet osoitteet.

Kaupungintalon (Raatihuoneenkatu 9 ja 11) rakennuksissa on tehty syksystä 2014 lähtien rakennuksen kuntoon ja sisäilman laatuun liittyviä laajamittaisia kosteus- ja sisäilmateknisiä tutkimuksia. Talon remontointi jatkuu vielä vuosina 2018-2019.

Kaupungintalo koostuu neljästä osasta, jotka on rakennettu eri vuosikymmenillä: A- ja C-osa 60-luvulla, B-osa 60-luvulla, laajennettu 80-luvulla ja D-osa 70-luvulla.

Uppsalatalon palvelut 

Perheiden tukipalvelut; lapsiperheiden sosiaalityö – ja kotipalvelu, perheasiainyksikkö, perheneuvola, puhe- ja toimintaterapia, varhaisen tuen perhetyö, oppilashuolto ja erityisvarhaiskasvatus palvelevat Uppsalatalossa, Birger Jaarlin katu 33.

Topparitiimi on osoitteeessa Turuntie 4, 2, kerros.

Lastensuojelupalvelut ja lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi toimivat osoitteessa Talaskuja 3, 4. kerros.

Sosiaalipalvelujen asiakasvastaanotto on Kumppanuustalossa Kirjastokatu 1 ja/tai Turuntie 4.

Kaupunkirakenteen palvelut Wetterillä

Kaupunkirakenteen palveluista hallinto ja suunnittelu, johon sisältyvät kaavoitus, infran suunnittelu, joukkoliikenne sekä tontti- ja mittauspalvelut ovat Wetterillä 3. kerros, Wetterhoffinkatu 2. 

Ympäristö- ja terveysvalvonnan viranomaiset toimivat kaupungintalossa, osoitteessa Raatihuoneenkatu 9, 2. kerros. Jätehuoltoviranomainen toimii kaupungintalon 3. kerroksessa.  

Pysäköinninvalvonta toimii edelleen Kasarmikatu 14:ssa. Maanrakennus eli rakentaminen ja kunnossapito toimii puolestaan tuttuun tapaan varikolla osoitteessa Suosaarentie 4. 

Kaupungin tilapalvelut toimii osoitteessa Kasarmikatu 23 eli ns. Lasikulmassa. 

Rakennusvalvonta verkossa ja kaupungintalossa

Rakennusvalvonta palvelee edelleen kaupungintalossa, Raatihuoneenkatu 9, 3. kerros. Rakennuslupa-asiat kannattaa aina ensisijaisesti hoitaa verkossa lupapiste.fi-osoitteessa.

Palvelupiste Kastelli

Palvelupiste Kastelli ja postituskeskus palvelevat 1.10.2018 alkaen osoitteessa Palokunnankatu 16. Raatihuoneenkatu 11:ssa sijaitseva piste on muuton vuoksi suljettuna 27.-28.9.2018 Palvelupisteestä löytyvät sosiaalipalvelujen neuvonta, ikäihmisten palvelujen yleinen neuvonta, pakolaisten vastaanotto, maahanmuutto-info sekä yleisneuvonta. Lisäksi Kastellissa toimii edelleen kaupungin postitus.

Muuten toiminta Kastellista on siirtynyt muihin tiloihin. 

Muut palvelut

Kaupungin johto, hallintopalvelut ja tietohallinto, 6. kerros
Henkilöstö, talous, strategia ja viestintä, 5. kerros
Sivistyksen ja hyvinvoinnin hallinto, 4. kerros
Sosiaali- ja terveyspalveluiden hallinto, 4. kerros

jatkavat toimintaansa kaupungintalolla. 

Viimeksi muokattu: 4.9.2018