Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXissa on kehitetty Homekoulu –taidemenetelmä

Homekoulu-taidemenetelmä on tarkoitettu kaikille sisäilmaongelmista huolestuneille kouluille tai muille yhteisöille, jotka haluavat purkaa ahdistustaan ja antaa tukensa sisäilmaongelmista kärsiville lapsille ja aikuisille.

Homekoulu-taidemenetelmän tavoitteena on saada ihmiset purkamaan ahdistustaan konkreettisella tekemisellä ja saada ihmisten turhautuminen näkyväksi sosiaalisessa mediassa.

Menetelmän on kehittänyt ARXin taidekasvattaja Sarina Pulkka huomattuaan kuinka laaja ongelma sisäilmaongelmat ovat Hämeenlinnassa ja muualla Suomessa. Pulkka halusi suunnitella jotakin taidelähtöistä ja helposti lähestyttävää jonka avulla asiaa voisi käsitellä. Menetelmä on kaikkien käytettävissä, maksuton ja vapaasti sovellettavissa. Instagramista (arxgrammi) löytyy kuvia kuinka ARXin seudullinen tiimi käytti menetelmää tukeakseen kaikkia sisäilmaongelmien kanssa kamppailevia.

Menetelmän voi tilata osoitteesta: http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/Nuoriso-ja-lastenkulttuuripalvelut/ARX/Kulttuuripolku/Opetuspaketit-ja--menetelmat/

Lisätietoja

Sarina Pulkka, p. 040 869 6412, sarina.pulkka (at) hameenlinna.fi

Viimeksi muokattu: 13.9.2018