Hämeenlinnan kaupunki vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskun lähettäjä tarvitsee tiedon operaattorin nimestä, välittäjätunnuksesta ja kaupungin verkkolaskuosoitteen.

Hämeenlinnan kaupungin laskutusosoite:

Y-tunnus: 0146921-4

Verkkolaskuoperaattori CGI Oy
Välittäjätunnus 003703575029
Verkkolaskuosoite 003701469214

Mikäli laskuttajalla ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, osoite paperilaskuille on:

Hämeenlinnan kaupunki
(Toimisto/Toimipaikka/Laitos/Yhteyshenkilö)
PL 1000
13101 Hämeenlinna

Rakentamispalvelujen käännetty arvonlisäverotus

Kaupunki kuuluu käännetyn arvonlisäverotuksen piiriin kiinteistöön kohdistuvien rakentamispalvelujen ostajana. Kaupungin tulee saada ostamistaan rakentamispalveluista arvonlisäveroton ostolasku AVL 8 c §:n mukaisesti. 

Lähettämämme myyntilaskut

Hämeenlinnan kaupungin laskuilla on yleisemmin maksuaikaa 14 päivää. Mikäli tarvitset lisätietoa laskun sisällöstä tai haluat tehdä siitä reklamaation, soita laskulta löytyvän laskuttavan yksikön puhelinnumeroon. Ennen eräpäivää on myös mahdollista neuvotella maksuaikataulun muutoksista laskuttajan kanssa.

Kaupungin palvelukumppanina toimii Lindorff Oy, jolle olemme ulkoistaneet maksumuistutusten lähettämisen. Mikäli velallinen muistutuksesta huolimatta laiminlyö maksuvelvollisuutensa, Lindorff käynnistää kaupungin toimesta perintätoimet ja perii saatavaa kaupungille.

Maksamattomille laskuille kertyvät viivästyskorot ja perintätoimen enimmäiskulut ovat lain ja yritysperinnän käytäntöjen mukaisia. Toivomme asiakkaidemme suorittavan avoinna olevat laskumme ajallaan turhien lisäkustannusten välttämiseksi. Uudesta maksuaikataulusta on mahdollista sopia myös Lindorffin kanssa. Neuvottelumahdollisuudet ovat sitä paremmat, mitä aikaisemmassa vaiheessa Lindorffin asiakasneuvojiin on yhteydessä.

Asiasanat: laskutus, verkkolasku
Viimeksi muokattu: 19.8.2015