Pysäkin Kulttuurikaari ry on Vapaaehtoiskeskus Pysäkin yhteistyökumppani. Yhteisöjen keskinäinen yhteys on saumaton ja toisiaan täydentävä.

Pysäkin Kulttuurikaari

  • tarjoaa pysäkkiläisille ja jäsenistölle mahdollisuuden osallistua yhdistyksen järjestämiin kulttuuritapahtumiin ja – retkiin sekä harrasteryhmien toimintaan
  • etsii soittajia, laulajia, näyttelemisestä kiinnostuneita  kulttuurihenkisiä  hämeenlinnalaisia mukaan toimintaan
  • vie yhdistyksen jäsenten tuottamia kulttuuri-/esitysohjelmia kanta-kaupungin ja liitosalueiden vanhusten hoitokotien asukkaille sekä kotona asuville ikääntyneille.
  • järjestää kaikille avoimia tutustumiskäyntejä näyttelyihin, konsertteihin ja virikkeellisiin keskustelutilaisuuksiin HML:ssa
  • osallistuu  ikäihmisten kumppanuustoimintaan Keinusaaressa, Voutila-keskuksessa ja Rengossa järjestäen ohjelmaa ja virikkeitä hoitokotien asukkaille sekä alueen ikäihmisille.

Yhteystiedot

Arja Ratava-Laine
puheenjohtaja
esiintymispyynnöt
puh. 040- 3557722
arja.ratava-laine@pp.inet.fi

Pirjo-Liisa Vilenius
sihteeri, tiedottaja
puh. 0500-566 653
pirjoliisa.vilenius@kolumbus.fi

Irmeli Kingelin
matkavastaava
tiedustelut
puh. 040-5373070
irmeli.kingelin@gmail.com

Kulttuurikaari
Keinukamarin infon puhelin käytössä 1.9-30.5 ma-to klo 10-15
tiedustelut
puh. 03-6213555
kulttuurikaari@gmail.com

Harrasteryhmät

Musiikkiryhmät:

Orkesteri, soitinryhmät, soittajat, laulajat, yhteislaulujen vetäjät ja säestäjät.

Musiikkiryhmät tarjoavat  iloa ja virkistystä kuulijoille laaja-alaisella ohjelmistollaan hengellisestä musiikista viihteeseen.   

Pysäkin tanssiryhmä

Ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 9-10 Keinukamarin liikuntasalissa ja esiintyy  Pysäkin, Kumppanuustoiminnan ja Kulttuurikaaren järjestämissä tilaisuuksissa ikäihmisille.

Näytelmäpiiri Hulvattomat

Piiri kokoontuu  kunkin kuun parittoman viikon torstaina klo 15 Kumppanuustalossa ja esiintyy Pysäkin, Kumppanuustoiminnan ja Kulttuurikaaren järjestämissä tilaisuuksissa ikäihmisille 

Kirjoittajapiiri

Piiri kokoontuu  kerran kuukaudessa Kumppanuustalossa. Ryhmän vetäjä on Anneli Suusaari, tiedustelut puh. 050-5920858

Liikuntaryhmät

Yhdistys tarjoaa jäsenistölleen kuntosaliharjoittelua Voutila-keskuksessa, miehille ma klo 19.30-20.30 ja naisille to klo 19-20. Tiedusteluihin vastaa Arja Ratava-Laine.

Keinukamarin liikuntasalissa yhdistys järjestää kaikille avointa ohjattua voima- ja tasapainoharjoittelua to klo 14.30-16, tiedustelut Pirjo-Liisa Vileniukselle.

Asiasanat: vapaa-aika, yhdistykset
Viimeksi muokattu: 17.11.2016