Muutoksia ikäihmisten päivätoimintaan Hämeenlinnan kantakaupungissa

Hämeenlinnan kantakaupungin ikäihmisten päivätoiminnan järjestämisessä toteutetaan maaliskuun alusta alkaen useita muutoksia.

Päivätoiminta keskitetään Voutilakeskukseen ja Päivärinteeseen

Päivätoimintaa järjestetään 1.3.2018 alkaen Hämeenlinnan kantakaupungissa vain Voutilakeskuksessa ja Päivärinteen palvelutalossa.

Hoivia Oy:n päivätoimintasopimus päättyy 28.2.2018, eikä suorahankinnalle ole perusteita. Hoivian asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta päivätoimintaan joko Voutilakeskuksessa tai Päivärinteessä. Tällä hetkellä Hoivian päivätoiminnassa on noin 40 asiakasta viikoittain.

Kuljetukset

Kaikille päivätoiminnan asiakkaille pyritään osoittamaan lähin mahdollinen päivätoimintapaikka, jolloin myös matkat päivätoimintaan pääsääntöisesti lyhenevät. Kuljetusten muutokset aiheuttavat päivätoimintapaikan muutoksia myös osalle nykyisistä Voutilakeskuksen ja Päivärinteen asiakkaista.

Myös saunapalvelut keskitetään

Päivätoiminnassa painopisteenä on asiakkaiden kuntoutuminen. Saunapalvelua tarvitsevien asiakkaiden sauna järjestetään jatkossa keskitetysti kaupungin keskustassa Keinukamarin palvelutalossa osoitteessa Pikkujärventie 6.

Asiakaskohtainen tieto

Jokaiselle asiakkaalle postitetaan tiedote häntä koskevista muutoksista viikolla 4. Myös nykyisissä päivätoimintapaikoissa jaetaan asiakkaille henkilökohtaiset tiedotteet ja tarkemmat ohjeet muutosvaiheeseen.

Muutos koskee noin 90 päivätoiminnan asiakasta.

Lisätietoja antavat

Satu Ala-Kokko                                                              
satu.ala-kokko@hameenlinna.fi
puh. 03 621 2554          

Leena Harjula
leena.harjula@hameenlinna.fi
puh. 03 621 2311

Viimeksi muokattu: 23.1.2018