HUOM! Sähköinen ajanvaraus ei ole käytössä toistaiseksi!

Hämeenlinnan kaupungin kouluterveydenhuollossa on käytössä sähköinen ajanvaraus 1. ja 7.luokkalaisten terveystarkastusten varaamiseen. Sähköisen palvelun kautta myös ajan siirtäminen ja peruminen on mahdollista.

Ajan voi terveystarkastukseen edelleen varata myös puhelimitse, mutta perheitä kannustetaan rohkeasti kokeilemaan uutta palvelua.

Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältä (Minunterveyteni-sivuston kautta, kohdasta kirjaudu sisään).

Sähköinen ajanvaraus ja Omahoito päivitetään uuteen versioon tammikuun aikana.

Päivityksen myötä palvelun ulkonäkö ja sisältö uudistuvat. Päivitetty versio on nopeampi ja toimii myös älypuhelimella ja tabletilla. Jatkossa asiakas näkee sähköisessä ajanvarauksessa kaikki ajat ja kutsut yhdellä näytöllä. Uudessa versiossa Omahoito on jaettu viesteihin ja terveystietoihin. Lisäksi Omahoidon sopimus on mahdollista tehdä lapsen puolesta netissä. Uudessa versiossa laboratoriotuloksia näytetään myös graafisina käyrinä.

Huomioitavaa on, että päivityksen jälkeen reseptien uusinta ei ole enää mahdollista Omahoito-palvelun kautta. Uusinnan voi tehdä valtakunnallisen Omakanta-palvelun kautta, jonne pääsee siirtymään www.minunterveyteni.fi -palvelusta ilman eri verkkopankki- tai mobiilivarmenne-tunnistautumista.

Päivitys aiheuttaa palveluun katkoksia. Päivityksen ajankohdasta ja katkoksista informoidaan tarkemmin täällä. Palvelun toiminnassa saattaa ilmetä häiriöitä ennen päivityksen asentamista.

Sähköisen ajanvarauksen käyttö:

  • Huoltaja kirjautuu palveluun omilla pankkitunnuksillaan
  • Valitse linkki oikeaan ajanvaraukseen (1.luokka /  7.luokka)
  • Valitse lapsesi nimi (1.lk tarkastukset) tai kirjaudu sisään lapsesi henkilötunnuksella (7.lk tarkastukset)
  • HUOM! Valitse oikea koulu
  • Pääset selaamaan vapaita aikoja
  • Aika on mahdollista myös siirtää ja perua palvelun kautta

Mikäli sähköisessä ajanvarauksessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä oman koulusi terveydenhoitajaan puhelimitse.

7. luokan tarkastukseen tulija: tulosta tästä terveystarkastuksen esitietolomake ja ota se täytettynä mukaan terveystarkastukseen (ei koske Iittalaa ja Hauhoa).

Viimeksi muokattu: 26.4.2018