Hakkalan koulu

Hakkalan koulu on Lammin pitäjässä sijaitseva hämeenlinnalainen peruskoulu. Koulussamme annetaan yleisopetusta vuosiluokilla 7-9, pienryhmäopetusta sekä joustavaa perusopetusta. Oppilaita koulussamme on noin 220 ja opetushenkilöstöä yhdessä Lammin lukion kanssa nelisenkymmentä. Opetustiloina toimivat Hakkalan koulurakennuksen lisäksi Pasaapelin koulu ja Lammin liikuntahalli. Omaleimaista koulullemme on tiivis yhteistyö lukion kanssa yhteisine tapahtumineen, opettajineen ja opetustiloineen.

Lukuvuoden 2018-2019 toiminta- ja kehittämissuunnitelma on luettavissa tästä.

Hakkalan koululla ja Lammin lukiolla on yhteinen blogi.

Oppilaan tukeminen esi- ja perusopetuksessa

Oppilaan tukeminen esi- ja perusopetuksessa 2018-2019 e-julkaisu on tutustumisen arvoinen opas Hämeenlinnan koulujen oppilashuollon ja oppimisen tuen käytäntöihin. Oppaasta löytyy tietoa oppimisen kolmiportaisen tuen mallista ja siinä oppilaalle laadittavista asiakirjoista sekä monista muista oppilaan tukemiseen liittyvistä asioista.

8.luokkien vanhempainilta sekä 8. luokkien Askelma IV 

 

Yhteinen Hakkalan koulun 8.luokkien vanhempainilta sekä 8. luokkien Askelma IV  -tilaisuus pidetään torstaina 15.11.2018 klo 17.45 – 19.30 Hakkalan koululla. Iltatilaisuuteen kutsutaan oppilaat yhdessä huoltajiensa kanssa. Illan teemana on ihmissuhteet ja miten ollaan fiksusti somessa.
Kutsu tästä.

Asiasanat: Hakkalan koulu
Viimeksi muokattu: 1.11.2018