Hämeenlinnan keskustassa on kaupungin rakennuksia, joista kysytään usein lisää tietoa. 

Hämeenlinnan kaupungin tiloja on myös vuokrattavina yksityishenkilöiden ja yhdistysten käyttöön mm. Wetterin auditorio, Museo Skogsterin seminaaritila Anders ja Kumppanuustalon kokoustilat.

Kaupungin kiinteistöjen huollosta vastaa kaupunkirakenteen tilapalvelut. 

Raatihuone

Raatihuone (Raatihuoneenkatu 15) on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön.

Kaupungintalo ja Wetteri

Kaupungintalolla, Raatihuoneenkatu 9 ja 11, on kaupungin johto ja hallintopalveluja. Wetterillä (Wetterhoffinkatu 2) on varattavissa oleva auditorio ja kaupunkirakenteen toimintoja. Pääkirjasto toimii Wetterillä väistötiloissa syyskuusta 2018 lähtien.

Hämeenlinnan keskustan tori

Hämeenlinnan keskustan tori oni auki maanantaista lauantaihin kello 8 alkaen. Kuukausimarkkinat pidetään  joka kuukauden ensimmäinen tiistai.

Torin myyntipaikoista ja torilavasta voi tiedustella kaupunkikeskustayhdistykseltä.

Katu- ja tapahtumaluvat sekä mainospaikat

Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, tilapäisiin myyntipaikkoihin sekä mainontaan kaupungin alueella tarvitaan maanomistajan lupa. Maanomistajan lupaa tulee hakea lupahakemuksella lupatarkastajalta. Lue lisää...

Katujen ja teiden yli sallitaan ripustettavaksi banderolleja vain tarkoitusta varten rakennetuille paikoille, jotka sijaitsevat Vanajaveden ylittävällä Viipurintien sillalla sekä kävelykadulla. Lisätietoja saa Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry:ltä.

Viimeksi muokattu: 5.7.2018