Tällä sivulla on esitelty vuokrattavia mökkejä ja saunoja. Lisäksi kaupungilla on vuokrattava nuotiokota Aulangolla.

Lepaanrannan mökit

Lepaanrannan vuokrattavat mökit sijaitsevat Vanajaveden rannalla Iittalassa (Hartunkärjentie 156). Mökkien pihapiirissä on grillauskatos, rosvopaistin valmistuspaikka sekä ruokailukatos, puuvaja ja 2 laituria. 

Varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista.

Lähdeahon mökki ja rantasauna

Lähdeahon mökki ja rantasauna sijaitsevat Tervaniemessä Alajärven rannalla. Mökillä voi viettää kesällä aikaa joko yhden vuorokauden tai kokonaisen viikon. 

Varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista

Ahveniston sauna

Ahvenistolla (Olympiakatu 18-20) on rantasauna, josta järjestöt voivat varata vakiovuoroja. Lisäksi on mahdollista varata yksittäisiä saunavuoroja.

Saunaa vuokrataan ma-la klo 12-21.30 ja hinta on 35 euroa käytetty tunti. Viikonloppuvaraukset (pe-su) tulee tehdä ajastusten toimivuuden vuoksi torstaihin klo 12 mennessä.

Saunan alakerrassa on avantouimareille tarkoitettu pukeutumistila, johon voi lunastaa avaimen kaupungin uimahallin kassalta tai palvelupiste Kastellista hintaan 29 euroa. 

Varaustilanteen näet Timmi-varauskalenterista.

Taruksen erämaaluonnon retkikohteet

Retkeilijälle on Padasjoen alueella käytettävissä opastettu Ilvesvaellusreitistö, joka on perustettu retkeilyä ja muuta virkistyskäyttöä varten Hämeenlinnan kaupungin, Evon metsäoppilaitoksen ja Metsähallituksen hallinoimille maille.

Kipinäniemen virkistysalue

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy vuokraa Kipinäniemen virkistysalueella (Kipinäniementie 42) sijaitsevaa majaa ja  puusaunaa sekä sähkösaunaa.

  • Varaus ja avaimen nouto Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy asiakaspalvelusta (Kiekkoritarinkuja 3A) maanantaista perjantaihin klo 9-15 puh. 03 621 2558, sähköposti: toimisto (at)hmlliikuntahallit.fi
  • Katso esite (pdf)

Miten varaan?

  1. Tarkista tilojen varaustilanne Timmi-varauskalenterista.

  2. Varaa puhelimitse palvelupiste Kastellista puh. 03 621 3370 paitsi
    • Lepaanrannan varaukset joko Kalvolan kirjasto p. 03 621 3634 tai palvelupiste Kastelli ja
    • Kipinäniemen varaukset Hämeenlinnan liikuntahallit Oy puh. 03 621 255

  3. Nouda avain ja maksa palvelupisteessä. Mikäli et voi hakea avainta ja maksaa palvelupisteessä, lähetetään avain postitse noin viikkoa ennen varausta. Laskutus tapahtuu seuraavan kuun alussa. Mökki- ja laavuvarauksissa avainpostituslisä on 6€, erillistä laskutuslisää ei peritä. 

Vapaa-ajan vuokratilojen varaus- ja peruutusehdot.

Viimeksi muokattu: 21.2.2018