Sibeliuksen synttärit ARX-talolla

Jean Sibeliuksen syntymäpäiväkekkereitä vietetään ARX-talossa 9.12. yhdessä tonttuillen jouluisin meiningein! Ohjelmassa on nukketeatteria, musiikkia, temppuilua, työpajoja ja jouluherkkuja.

Nukketeatteri ANNOKSEN Maiskis & Loiskis -nukketeatteriesitykset nähdään Miniteatterilla klo 11 ja 13. Esityksen kesto on n. 30 min ja suositusikä on yli 3-vuotiaille. Esityksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Anna Louhelainen ja Oswald Basten. Aurinko paistaa, ruoho vihertää – ja pingviini polskii jättimäisessä teekupissa… Tervetuloa klovnin teekutsuille! Klovnin kesteillä aika rientää ja vuodenajat vaihtuvat huimaa vauhtia. Kevät! Kesä! Syksy! Talvi! Leikkisä esitys kertoo muutoksiin sopeutumisesta, ja ylistää kykyä nauttia elämän pienistä iloista – kuten kupillisesta teetä. Näytelmän erikoisuutena ovat eri puolilta lavasteista ilmestyvät veijarimaiset pingviininuket, klovnin ja teen ystävät. Esitys hyödyntää klovnerian ja nukketeatterin ilmaisukeinoja. Tarina kerrotaan lähes sanattomasti liikkeen ja musiikin avulla. Saisiko siis olla suloisen hilpeä siemaus klovniteetä? Kumpaankin esitykseen mahtuu 70 katsojaa, ei ennakkovarauksia.

Iina Sihvonen laulaa, laulattaa ja soittaa musiikkituokioissa, jotka on suunniteltu 0-3-vuotiaille vanhempineen. Perheen pienimmät ovat tervetulleita joululaulutuokioihin klo 11 ja 13. Ohjelmassa on tuttuja lauluja ja leikkejä sekä tietysti joululauluja.

Pikkutonttujen musiikkirata kutsuu lapsia letkeään joulumeininkiin. Luvassa on vauhtia, temppuilua ja takuuvarmasti punaiset posket! Työpajoissa ihmetellään mustaa joulua ja tehdään nuottipaperisydämiä. Kätkö-näyttely on vauvojen ja taaperoiden oma näyttely Galleria ARXissa, ja Maja-Minimuu -elämystila kutsuu rakentelemaan majoja sekä kurkistamaan pimeyteen. Art Café Intolassa nautitaan jouluisia herkkuja. Pukeudu tontuksi tai vanhanajan asuun! Ohjelmasisältö on maksuton.

Sibeliuksen Joulu-ARXantai 9.12.2017 klo 10 -14 ARX-talossa, Keinusaarentie 1, Hämeenlinna

Lisätiedot: lastenkulttuurikoordinaattori Ann-Marie Fagerström, puh. 040 5303110

sähköposti: ann-marie.fagerstrom@hameenlinna.fi

arx.hameenlinna.fi
#arxantai

Viimeksi muokattu: 29.11.2017