Wauviikko

Ihka ensimmäinen Wauviikko tulee lapsen oikeusien viikolla 17.-25.11.2018

Lapsen oikeusien viikolla 17.-25.11.2018 järjestettävä kulttuuripainotteinen viikko tarjoaa kiinnostavia ja inspiroivia kulttuurikohtaamisia, työpajoja sekä elämyksiä Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan kulttuurikohteissa. Lapsiperheet kohtaavat toisensa taiteen ja elämysten äärellä sekä jakavat yhdessä hienoja ja muistorikkaita hetkiä.

Wauviikolla on tarjolla musiikkia, kuvataidetta, historiaa, työpajoja, lukuhetkiä sekä tapahtumia. Maanantaina on mainiota körötellä Hämeenlinnan kirjastoon vauvan kanssa, sillä esillä on laaja kattaus vauvaperheille sopivia kirjoja sekä vinkkejä lukemiseen! Wauviikolla myös museoon meneminen kannattaa! Lapsiperheet pääsevät Hämeen linnaan ja Parolan panssarimuseoon ilmaiseksi lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Keskiviikkona 21.11 Hämeenlinnan Taidemuseo tarjoaa lapsiperheille suunnatut näyttelyopastukset sekä työpajat rakastetun kuvittajan Rudolf Koivun näyttelyyn. Sibeliuksen syntymäkoti avaa ovensa lapsiperheille perjantaina jo kello kymmenen, ja siellä on non-stop -työpaja klo 12 saakka.

Museo Militariassa on vapaa pääsy alle 18-vuotialle maanantaista sunnuntaihin ja galleria RaamiDaamit tarjoaa vauva- ja lapsiystävällistä palvelua pitkin viikkoa, ja siellä on esillä myös pienempiä varmasti kiinnostava Ulla Kauhasen näyttely. ARX -talolla on ohjelmaa maanantaista torstaihin. Luvassa on muun muassa musisointia Sibelius-opiston opettajien ohjauksessa sekä Viiru muuttaa -satu näyttelijä Henna-Mari Alitalon lukemana sekä vinkkejä lapsen kantamiseen!  Katso tarkempi ohjelma: www.hameenlinna.fi/wauviikko

Wauviikko on lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin tuottama tapahtumaviikko, jonka on ideoinut ja koordinoinut taidekasvattaja Jenni Perttu ajatuksenaan tarjota helposti lähestyttäviä taide-elämyksiä erityisesti vauva- ja lapsiperheille sekä mahdollistaa uusia kohtaamisenpaikkoja samassa elämänvaiheessa oleville. Mukana olevat kulttuurikohteet ovat suunnitelleet omat sisältönsä ja tarjonta on ihastuttavan runsas ja monipuolinen! Koe, ylläty, ihastu sekä kerää elämyksiä ja ole osa Wauviikkoa!

Viimeksi muokattu: 13.11.2018