Tarjoamme monia eri palveluja perheiden arjen avuksi ja tueksi. Vasemmasta valikosta klikkaamalla pääset syventymään paremmin palveluihin.

Lapsen huoltoon, asumiseen, elatukseen ja tapaamisiin liittyvissä sopimuksissa aika varataan perheoikeudellisessa yksiköstä

Voit selata lasten ja nuorten palvelut -esitettä e-julkaisuna verkossa. Esitteessä kerrotaan millaista apua ja tukea vanhemmuuden erilaisiin vaiheisiin voit Hämeenlinnasssa saada. 

Lasten ja nuorten palvelut

Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi

Lapsiperheiden tukipalveluihin (mm. perheneuvola, varhaisen tuen perhetyö, lastensuojelu) hakeudutaan lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin kautta

Puh. (03) 621 2115 puhelinajat ma klo 13 - 15 , ti ja to klo 10 - 12.

Virka-aikana ota yhteyttä ensisijaisesti oman kuntasi sosiaalitoimen virka-aikaisiin päivystysnumeroihin. Hämeenlinnassa yhteydenotot lastensuojelun päivystysnumeroon (03) 621 2484 tai sosiaalipäivystykseen. Kanta-Hämeen sosiaalipäivystyksen suora asiakasnumero (03) 621 7100 on avoinna maanantaista torstaihin kello 18–22 sekä perjantaista lauantaihin kello 14-22. Muuna aikana yhteyden saa ainoastaan Hätäkeskuksen 112 kautta.

Perheneuvolassa on koko kesän toiminnassa Funtsikka eli neuvonta- ja konsultaatiopuhelin (03) 621 3356 , joka palvelee ti klo 13-14 ja to klo 11-12.  Ajanvarausta ei pääsääntöisesti voi sitä kautta tehdä. 

Voit ilmoittaa avuntarpeesta myös suoraan sähköisesti. 

Ajankohtaista

Katso mm. mitä ryhmiä on alkamassa.

Eron ensiapu

Hämeenlinnan eroneuvopalvelut ovat käytettävissä jälleen vuoden 2019 alussa, tiedot päivitetään vuoden vaihteen jälkeen 

Esite (pdf)

Pysäköintijärjestelyt

Kaikki parkkipaikat ovat keskusta-alueella maksullisia. Parkkipaikkoja on kadun varressa sekä Kaivoparkissa, Kaivokatu 13. 

Tietoa Kaivoparkin ja Keinuparkin pysäköinnistä ja hinnoista löydät Hämeenlinnan Pysäköinti Oy sivulta.  

Viimeksi muokattu: 8.2.2019