Tältä sivulta löydät hakemuslomakkeita. Osa niistä on tarkoitettu täytettäväksi sähköisesti. Muut lomakkeet voit tulostaa paperille.

Hae sähköisesti

Voit hakea vammaisille ja kehitysvammaisille tarkoitettuja palveluita ja vaikeavammaisten kuljetuspalvelua tämän sivun sähköisillä lomakkeilla.

Nyt voit hakea myös omaishoidon tukea sähköisesti. 

Miten sähköinen hakemus tehdään?

Tarvitset verkkopankkitunnukset, jotta voit täyttää hakemuksen. Voit pyytää ne omasta pankistasi. Huomaa, että tunnukset ovat henkilökohtaiset.

Voit hakea palvelua sähköisesti vain sen ihmisen verkkopankkitunnuksilla, joka palvelua haluaa ja tarvitsee.

Nyt uutena vaihtoehtona voit hakea palvelua toisen puolesta asioinnilla. Toisen puolesta asiointiin tarvitset valtakirjalomakkeen(täysi-ikäiset) tai suostumuslomakkeen (alaikäiset). Toisen puolesta asioinnilla voit hakea kaikkia vammaispalvelun etuuksia ja omaishoidon tukea. Lomake täytetään ja palautetaan vammaispalveluihin.

Toisen puolesta asioinnin lomakkeet saat tulostettua tästä:

Hakemukseen tarvitaan myös liitteitä, eli erilaisia selvityksiä elämäntilanteestasi. Jos sinulla on liitteitä sähköisenä, voit lisätä ne hakemukseen. Voit kuitenkin myös lähettää liitteet postissa hakemuksen käsittelijälle. Muista laittaa kirjekuoreen oma nimesi selkeästi. Voit myös tulostaa tältä sivulta mukaan lomakkeen Saate sähköisten hakemusten liitteille.

Sähköinen lomake toimii seuraavilla selaimilla:

  • Firefox 4-14
  • Opera 10.5
  • Safari, uusimmat versiot
  • Chrome, uusimmat versiot
  • Internet Explorerin versio 9 tai uudempi.

Tietokoneesi pitää sallia ponnahdusikkunat, jotta lomake toimii kunnolla.

Sähköiset hakemukset

Tulostettavat/ täytettävät lomakkeet

Palvelusuunnitelmat

Viimeksi muokattu: 29.5.2018