Hämeenlinna - ihan lähellä

Yrittämisen ja asumisen kannalta Hämeenlinna  sijaitsee ihanteellisella paikalla. Helsinki, Tampere, Lahti ja Turku ovat kaikki vain noin tunnin matkan päässä, ja 150 kilometrin säteellä asuu yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Hämeenlinnassa on asuntojentonttien, vuokratilojen ja palvelujen hintataso selkeästi edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Summalla, jolla pääkaupunkiseudulta saa autotallin, ostaa Hämeenlinnasta omakotitalon.

Etsitkö töitä Hämeenlinnan seudulta?

Kaupunki tarjoaa töitä jatkuvasti ja niihin voit hakea Seuturekryn sähköisen haun kautta. Muita työnhakupalveluja on tämän sivun oikeassa reunassa.

Tarvitseko apua työhakuun?

Kysy apua työvoiman palvelukeskuksesta, joka auttaa työllistymisessä yli 500 päivää työttömänä olleita sekä alle 25-vuotiaita ammattikoulutusta vailla olevia työttömiä.

Jos mietit vaihtoa uudelle uralle tai olet palaamassa työelämään tauon jälkeen, voi työkokeilu olla sinulle hyvä vaihtoehto. Tarkista TE-toimistosta oletko oikeutettu työkokeiluun.

Jos kiinnostuit työkokeilusta, Hämeenlinnan kaupunki ilmoittaa avoimia työkokeilupaikkoja osoitteessa www.tyonpaikka.fi.

Viimeksi muokattu: 22.9.2016