Yrittämisen ja asumisen kannalta Hämeenlinna  sijaitsee ihanteellisella paikalla. Helsinki, Tampere, Lahti ja Turku ovat kaikki vain noin tunnin matkan päässä, ja 150 kilometrin säteellä asuu yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Hämeenlinnassa on asuntojentonttien, vuokratilojen ja palvelujen hintataso selkeästi edullisempi kuin pääkaupunkiseudulla. Summalla, jolla saisit pääkaupunkiseudulta autotallin, ostat Hämeenlinnan alueelta koko omakotitalon.

Oletko jo mukana Omanissa?

Omani.fi on verkossa toimiva yhteistöalusta hämeenlinnalaisille yrityksille ja sidosryhmille verkostoitumiseen, vertaistukeen, tiedottamiseen ja koulutukseen. 

Sivusto luo yhteenkuuluvuuden henkeä ja tarjoaa runsaasti tietoa hämeenlinnalaisille yrityksille ja yrittäjille.

Omani.fi:n tunnus

Monen onnistumisen paikka

Paras osoitus sijainnin eduista ja liikenneyhteyksien toimivuudesta on monien logistiikka-alan suurten yritysten sijoittuminen alueelle. Muutto Hämeenlinnaan on tuonut jopa yli 30 prosentin säästöjä kokonaiskustannuksissa.

Hämeenlinnan seudulla on monipuolinen toimialarakenne: vahvoja toimialoja ovat erityisesti kone-, metalli-, puu-, paperi- ja elintarviketeollisuus sekä rakentaminen ja matkailu. 

Yritystoiminnan kustannustaso on selvästi esimerkiksi pääkaupunkiseutua edullisempi.

Muuttovoittoinen Hämeenlinna tarjoaa hyvät mahdollisuudet asumiseen. Turvallinen asuinympäristö ja ruuhkattomuus liikenteessä tekevät elämisestä mukavampaa. 

Linnan Kehitys palvelee monipuolisesti

Kaupungin elinkeinoyhtiön, Linnan Kehitys Oy:n, sijoittumispalvelut auttavat yritystäsi ja tarvittaessa koko perhettäsi kotiutumaan seudulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele asiantuntijan kanssa yrityksellesi sopivista vaihtoehdoista.

Linnan Kehitys Oy
Ari Räsänen
puh. 040 866 7501
ari.rasanen@linnan.fi

Viimeksi muokattu: 15.3.2016