Haun tulos

Seitsemättä kertaa järjestettävä Sibelius fantasia järjestetään Hämeenlinnan torilla perjantaina 16.9.2016. Tapahtuman järjestelyjen vuoksi osa Linnankatua on suljettuna 13.-16.9.2016.

Tämän viikon loppu on tulvillaan Sibeliusta monin tavoin. Perjantai-iltana Hämeenlinnan torin täyttää musiikki, tanssi ja taide. Lauantaina koko perhe voi lähteä yhdessä nuottiavainpolulle.

Jo perinteeksi muodostunut Sibelius-fantasia järjestetään perjantaina 22.9.2017 kello 20.30 Hämeenlinnan torin ja kirkkopuiston maisemissa.


Tapahtumassa hengästyttävä kokonaisuus sekä ilmais- että maksullisia tilaisuuksia.Osana Sibelius-fantasia -festivaalia järjestettävä luonto- ja musiikkiteemainen perhetapahtuma kutsuu lapsiperheet nauttimaan teatteriesityksistä, lastenlaulukonsertista, työpajoista ja Metsänpeitto-näyttelystä.

Lauantaina 22.9. Hämeenlinnan torin ja Kirkkopuiston ympäristössä järjestettävän Sibelius-fantasian tapahtumajärjestelyt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyissä.

Hämeenlinnan kaupunki järjestää Sibelius-fantasian Hämeenlinnan torilla ja Skogsterin edustalla lauantaina 22.9.2018. Tapahtuman harjoituksista saattaa aiheutua lyhytaikaista melua ajalla 20.-22.9.

Hämeenlinnan torilla jo yhdeksättä kertaa toteutettava Sibelius-fantasia -teos laajenee kolmipäiväiseksi tapahtumakokonaisuudeksi 21.-23.9.2018. Sibelius-fantasian vuoksi Raatihuoneenkatua ja Hallituskatua suljetaan liikenteeltä.