Haun tulos

eOmahoito
16.9.2017
Katso ohjeet, jos on ongelmia kirjautumisessa eomahoito-palveluun.

Kiertue pysähtyy Hämeenlinnaan 7.9.2016.
Sähköisessä ajanvarauksessa on todettu vikatila, joka ilmenee varattaessa aikaa alle 18-vuotiaalle lapselle tai nuorelle sekä peruttaessa tai siirrettäessä hammashuollon aikaa. Vika pyritään paikkallistamaan ja korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Omahoito-palvelussa on vikatilanne. Vika on selvittelyssä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan puhelimitse yhteydessä omaan terveysasemaan.

Omahoito-palvelun vikatilanne on päättynyt ja palvelu toimii normaalisti.


Hämeenlinnan kaupungilla on käynnissä sähköisen käyttöliittymän kilpailu. Kilpailussa kuntalaiset voivat arvioida kolmea erilaista sähköisen asioinnin käyttöliittymää ja valita niistä suosikkinsa 17.11.-20.11.2017 klo 14 välisenä aikana.

Hämeenlinnan terveysasemien asiakkaat ovat vuodesta 2015 asti voineet käyttää sähköisiä oirearvioita, terveystarkastusta ja esitietoja minunterveyteni.fi -palvelussa. Palveluita jatkokehitetään nyt ODA -hankkeessa (Omat digiajan hyvinvointipalvelut).Hämeenlinnan kaupunki kehittää sähköistä asiointia. Kaupunki järjesti marraskuussa sähköisen käyttöliittymän kilpailun, jossa kuntalaiset arvioivat kolmea erilaista sähköisen asioinnin käyttöliittymää.

Sähköisessä ajanvarauksessa ja Omahoito-palvelussa tehdään kiireellisiä huoltotöitä maanantaina 18.12.2017 aamupäivällä.

Päivityksen myötä palvelun ulkonäkö ja sisältö uudistuvat.

Lupapiste -palvelu kokoaa rakennuslupien kanssa toimivat eri tahot yhteiseen osoitteeseen ja mahdollistaa luvan haun, viranomaisasioinnin sekä neuvonnan sähköisesti.