Haun tulos


Hämeenlinnan kaupunki käyttää rakennusvalvonnan sähköiseen asiointiin Lupapiste -palvelua, jonka kautta rakennuslupahakemukset tulee ensisijaisesti toimittaa.
Katso ohjeet, jos on ongelmia kirjautumisessa eomahoito-palveluun.

Kiertue pysähtyy Hämeenlinnaan 7.9.2016.

Sähköisessä ajanvarauksessa on todettu vikatila, joka ilmenee varattaessa aikaa alle 18-vuotiaalle lapselle tai nuorelle sekä peruttaessa tai siirrettäessä hammashuollon aikaa. Vika pyritään paikkallistamaan ja korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Omahoito-palvelussa on vikatilanne. Vika on selvittelyssä. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan puhelimitse yhteydessä omaan terveysasemaan.

Hämeenlinnan kaupungilla on käynnissä sähköisen käyttöliittymän kilpailu. Kilpailussa kuntalaiset voivat arvioida kolmea erilaista sähköisen asioinnin käyttöliittymää ja valita niistä suosikkinsa 17.11.-20.11.2017 klo 14 välisenä aikana.

Hämeenlinnan terveysasemien asiakkaat ovat vuodesta 2015 asti voineet käyttää sähköisiä oirearvioita, terveystarkastusta ja esitietoja minunterveyteni.fi -palvelussa. Palveluita jatkokehitetään nyt ODA -hankkeessa (Omat digiajan hyvinvointipalvelut).Hämeenlinnan kaupunki kehittää sähköistä asiointia. Kaupunki järjesti marraskuussa sähköisen käyttöliittymän kilpailun, jossa kuntalaiset arvioivat kolmea erilaista sähköisen asioinnin käyttöliittymää.

Sähköisessä ajanvarauksessa ja Omahoito-palvelussa tehdään kiireellisiä huoltotöitä maanantaina 18.12.2017 aamupäivällä.

Päivityksen myötä palvelun ulkonäkö ja sisältö uudistuvat.

Lupapiste -palvelu kokoaa rakennuslupien kanssa toimivat eri tahot yhteiseen osoitteeseen ja mahdollistaa luvan haun, viranomaisasioinnin sekä neuvonnan sähköisesti.

Omahoito-palvelussa todettu vikatilanne on päättynyt 8.2.2018.


Katkon arvioitu kesto on klo 15-19. Katkoksen syynä on versiopäivitys.


Huoltokatko koskee sähköistä palautejärjestelmää, karttapalvelua, ja ePermit -sähköistä luvan hakua. Huoltokatkon arvioitu kesto on tiistaina 11.12.2018 klo 8 – 14.