Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa perhevapaan sijaisuuteen ajalle 16.5.2022-18.3.2023.

Tiimimme vastaa kotihoitopalveluista itäisellä alueella. Alueemme on maantieteellisesti melko iso, jaettuna viiteen hoitorinkiin. Jokaisessa hoitoringissä on nimettynä sairaanhoitaja ja lähihoitajia. Joissakin hoitoringeissä pärjää kävellen tai pyörällä ja osassa tarvitaan omaa autoa. Yksikössämme on tällä hetkellä käytössään yksi leasingauto sekä kaksi sähköpyörää. Me autamme ja tuemme toisiamme, ratkomme yhdessä esiin tulevia asioita ja naurukin meillä raikaa päivittäin. Meillä saa tehdä itsenäistä työtä asiakkaidemme kotona mutta aina tarvittaessa kollegan saa kiinni puhelimitse ja neuvoja saa kysyä keneltä vain.

Asiakkaamme ovat iäkkäitä, avuntarve heillä vaihtelee suurestikin. Joidenkin luona käymme muutaman kerran viikossa ja joidenkin luona useamman kerran päivässä. Työnkuva on hyvin monipuolinen. Huolehdimme asiakkaidemme asioista ja vastaamme heidän tarpeisiinsa hyvinkin kokonaisvaltaisesti. Autamme mm lääkehoidossa, hygieniassa, ravitsemuksessa, fyysisen toimintakyvyn ylläpitämisessä. Pidämme yhteyttä asiakkaidemme omaisiin ja läheisiin ja muihin yhteistyökumppaneihimme. Myös teknologia on meillä päivittäin käytössä: Lumo-puhelut, Evondos-lääkeautomaatit, sähköinen ovenavaus jne.

Meitä täällä itäisessä tiimissä on lähihoitajia, sairaanhoitajia ja fysioterapeutteja. Teemme työtä kahdessa vuorossa, aamua ja iltaa klo 22 asti. Yöaikaan turvapuheluista vastaa palvelualueemme akuutti kotihoito.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme Itäisen kotihoidon tiimiin!

Palvelualue: Ikäihmisten palvelut

Yksikkö: Itäinen kotihoito, Viipurintie 56, 13210 Hml

Työsuhde alkaa: 16.5.2022

Työsuhde päättyy: 18.3.2023

Lähijohtaja:

Virva Kartano

0405703503

virva.kartano@hameenlinna.fi

Hae tätä työpaikkaa

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden