Linnan Business Turnajaiset – Matkailutoimialalle kasvua yhdessä toimijoiden kanssa

Blogissa seurataan Linnan Business Turnajaisten tekijöitä ja tunnelmia matkalla kohti finaalia 16. joulukuuta.

Linnan Kehityksen matkailuasiantuntija Outi Mertamo kuvailee tunnelmia ennen starttia:

Linnan Business Turnajaisten KASVUsarjaan valittiin 19 hakijan joukosta 10 kasvuhakuista toimijaa. Kasvusarja starttaa kokonaisuudessaan 1.9. PARKKI Business Parkin aamukahveista, jonka jälkeen jäädään työpajaan kirkastamaan omaa kasvuideaa.

Meillä on mukana huikea joukko toimijoita, joilla on todella erilaisia ideoita. Parasta on kuitenkin päästä tekemään kehittämistyötä yhdessä. Itse olen innoissani ja valtavan iloinen, että pääsen auttamaan toimijoita kehittämään toimintaa uuteen normaaliin sopivaksi ja kasvamaan. Korona on tuonut todellisia haasteita matkailualalle ja muuttanut sekä toimintaympäristöä että kuluttajien käyttäytymistä. Yrityksillä riittää onneksi halua kehittyä ja mennä eteenpäin ja tässä pystymme toimijoita tukemaan KASVUsarjan avulla.

KASVUsarjassa yhteistyökumppanina toimii Nordic Marketing, joka on toteuttamassa valmennuksia ja yrityssparrauksia. Nordic Marketing ja erityisesti toimitusjohtaja Greta Tanskanen on ollut todella innoissaan tästä yhteistyöstä ja yhdessä olemme suunnitelleet mukaan valittujen yritysten kasvupolkua tukevia valmennuksia ja materiaaleja. Greta on myös huolella valinnut ohjelmaan valmentajat ja sparraajat. Itsekin jo odotan innolla valmennuksia Kirsi Mikkolan, Teemu Hakolahden ja Mika Tonderin johdolla.

Kokonaisuudesta on tulossa aivan huikea! Luvassa on varmasti haasteiden ratkomista yhdessä, keskustelua ja verkostoitumista, mutta etenkin 10 koko Hämeenlinnan matkailua tukevaa kasvuideaa 16.12. huipentuvaan finaaliin.

KASVUsarjaan mukaan valitut yritykset: