Linnan Business Turnajaiset – Mentorijoukkue on valintansa tehnyt, nyt alkaa kehittäminen!

Blogissa seurataan Linnan Business Turnajaisten tekijöitä ja tunnelmia matkalla kohti finaalia 16. joulukuuta.

Linnan Kehityksen yritys- ja yhteisömanageri Antti Mikkola ei malta odottaa Linnan Business Turnajaisten starttia:

Hakemuksia tuli kaikkiaan 24, ja mukaan valittiin kymmenen yritystä. Valinnat suoritti paikallinen mentoritiimi, josta olen erityisen ylpeä ja kiitollinen. Keskustelu oli mielenkiintoista ja monivivahteista. Valintoja mietittiin tarkasti, harkitusti ja taustatyöt tehden.

Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarja on tarkoitettu voimakasta kasvua hakeville hämeenlinnalaisille yrityksille. On ilo olla tässä mukana. Tätä on kaivattu ja tätä on odotettu! Avaimet on löydetty – katsotaan kuinka monta ovea aukeaa.

Uudessa kasvuohjelmassa on nyt kasassa erittäin mielenkiintoinen ja myös toisistaan erilainen joukko yrityksiä, joilla on loistavat mahdollisuudet ottaa seuraava iso kasvuloikka. Ohjelman runko näyttää hyvältä. On yhteisiä työpajoja ja sparraussessioita, joita on vetämässä maan parhaimmat asiantuntijat. Erityisen mielissäni olen siitä, että olemme saaneet ohjelmaan kiinnitettyä tasokkaan, paikallisen kuuden henkilön mentorointijoukkueen, joka takuulla edustaa kaupunkimme elinkeinoelämän parhainta osaamista.

Kun on tahtoa ja sitoutumista, niin silloin yleensä syntyy parempaa jälkeä. Mukaan valitut yritykset osoittivat hakemuksissaan taistelutahtoa. Sitä tarvitaan. Mentorit tarkastelivat lisäksi ennen kaikkea yritysten kasvupotentiaalia, uutuusarvoa ja osaamista. Taloustiedotkin käytiin läpi. Kotiläksyt oli tehty huolella. Mahtavaa sitoutumista!

Hämeenlinnan elinkeinoelämän kehittäminen on yhteistyötä. Yritykset tarvitsevat toinen toisiaan ja harva pärjää yksin. Linnan Business Turnajaisten tehtävänä on tuoda myös tätä tärkeää asiaa esille. Mentorijoukkue näyttää meille kaikille esimerkkiä – ottakaa mallia ja tehkää perästä. Auttakaa yrittäjäkollegoita, sillä yhdessä hyvä tulee!

Tutustu Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarjan mentoreihin täällä

KIIHDYTYSsarjaan mukaan valitut yritykset:

Saunasampo Oy
Boxinbox Finland Oy
AIDesign Oy
Sovulla Oy
Onnexi Oy
Oy Tawasta OS Technologies Ltd.
Naskali Company Oy
A2 International Oy
Havuka Oy
Trifami 3D Oy