Huoltotöistä johtuva vesikatko Pekolankadulla 17.5.

HS-Vesi tekee huoltotöitä Pekolankadulla tiistaina 17.5 klo 8-15 välisenä aikana, jolloin Pekolankadulla on vesikatko. Samaan aikaan verkostoa huuhdellaan Sairiossa: Pekolankadulla, Pajanteenkadulla, Rahkoilankadulla ja Ruutikellarintiellä. Vedenjakelu voi huuhtelun aikana keskeytyä lyhyeksi ajaksi tai paine voi olla normaalia matalampi. Vedessä saattaa esiintyä sameutta tai värivirhettä.

Vettä kannattaa varata varastoon toimituskatkojen ajaksi. Emme suosittele pyykinpesua huuhtelun aikana. Mikäli huuhtelun jälkeen esiintyy värivirhettä, suosittelemme juoksuttamaan vettä kiinteistöjen hanoista kylmältä puolelta.

Vesikatkon vaikutusalueella oleville kiinteistöille ilmoitetaan erikseen vesikatkosta. Verkoston huuhdeltava alue on katkoaluetta suurempi.

Asiasta on lähetetty myös tekstiviesti-ilmoitus vaikutusalueen kiinteistöille, joiden puhelinnumerot ovat HS-Veden tiedossa. Vaikutusalueen voi tarkastaa häiriökartalta. Tekstiviestitiedotteet voi tilata HS-Veden sivuilta.

HS-Vesi pahoittelee vesikatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja tarvittaessa HS-Veden vikanumerosta tai 03 621 2226.