Paasikiventien ja Sibeliuksenkadun infratyöt vaikuttavat liikennöintiin ajalla 16.10.-12.12.2019

HS-Vesi aloitti syyskuun alussa hulevesiviemärin rakentamisen ja päävesijohdon saneeraamisen Hämeensaaressa Paasikiventien läheisyydessä. Uutta hulevesiviemäriä ja vesijohtoa rakennetaan yhteensä noin 400 metriä. Hulevesiviemäri rakennetaan hulevesikapasiteetin lisäämiseksi, ja sen tarkoituksena on linja-autoaseman korttelin tulvaherkkyyden pienentäminen. Urakoitsijaksi kohteeseen on valittu Maanrakennus Jalo Oy.

Uusi hulevesiviemäri ja vesijohto rakennetaan Paasikiventien alitse Sibeliuksenkadun suuntaisesti. Tämän jälkeen rakennustyö jatkuu kohti Sibeliuksenkadun ja Eteläkadun risteykseen linja-autoaseman puoleisen kävelytien kohdalla.

Rakennustyö haittaa Paasikiventien liikennöintiä 16.10.-20.11.2019 välisenä aikana. Työmaan takia Paasikiventien liikenne työmaan kohdalla supistetaan yhdelle ajokaistalle molempiin suuntiin.

Sibeliuksenkadun ja Eteläkadun liikennöintiä työ haittaa niin, että risteyksestä ei ole ajoyhteyttä Paasikiventielle 4.11.-12.12.2019 välisenä aikana.

HS-Vesi pahoittelee urakasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Katso tarkemmat lisätiedot yhteystietoineen sekä ajantasaisimmat tiedot HS-Veden kaikista käynnissä olevista työkohteista työkohdekartalta.

Tiedotteen kuva ei ole kyseiseltä työmaalta.