Koeaja Hämeenlinna

Vinkare ja Eeddspeaks kävivät testaamassa Hämeenlinnan

Tsekkaa miten he selviytyvät haastavasta päivästä Hämeenlinnassa!

Katso video 

Voita päivä Hämeenlinnassa! Arvonta suoritettu ja voittajaan oltu yhteydessä!

Tarjoamme sinulle ja kaverillesi hauskan tunnin mittaisen wakeboarding kokeilun Vanaja Wake & SUP - vesiurheilukeskuksessa sekä kehuja ja mainetta saaneet Hamptown Burgerin burger-ateriat.

Duuniin Hämeenlinnaan?

Löytyisikö Hämeenlinnasta sulle uusi innostava työ? Meillä on tälläkin hetkellä noin 450 avointa työpaikkaa ja töitä tarjolla heti esimerkiksi kuljettajille, hitsaajille, hoitajille ja ravintola-alan tekijöille!

Katso Hämeenlinnan avoimet työpaikat 

Avoimet työpaikat Patrialla

Pat­ria on työ­paik­ka, jossa ra­ken­nat yh­teis­tä tur­val­li­suut­ta. Meil­lä ta­val­li­set ih­mi­set rat­kai­se­vat epä­ta­val­li­sia haas­tei­ta. Kun on kyse kriit­ti­sis­tä ope­raa­tiois­ta maal­la, me­rel­lä, il­mas­sa ja ver­kos­sa, osaa­mi­sel­la on mer­ki­tys­tä.

Katso avoimet työpaikat 

Me autamme löytämään työpaikan!

Emme jätä sinua yksin, vaan autamme sinua ja puolisoasi löytämään työ- tai opiskelupaikan Hämeenlinnasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro osaamisesi, Miia Raussi ja Salla Helminen hoitavat loput.

Ota yhteyttä Miiaan   Ota yhteyttä Sallaan 

Opiskele Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa voit opiskella jopa 90 erilaista ammattiin johtavaa tutkintoa joko ammatillisina tai korkeakouluopintoina. Tsekkaa alta koulutusmahdollisuudet!

Tutustu Hämeen ammattikorkeakouluun  Tutustu koulutuskuntayhtymä Tavastiaan  Tutustu Kiipulan ammattiopistoon 

Muuttaisitko Hämeenlinnaan?

Hämeenlinna on tutkitusti hyvä kaupunki asua! Uunituoreen muuttajatutkimuksen mukaan kaupunki yllättää positiivisesti. Kaupunkimme koetaan sijainniltaan hyväksi, turvalliseksi ja rauhalliseksi, jossa palvelut ja luonto ovat lähelläsi.

Tutustu uuteen kotikaupunkiisi 

Hämeenlinnassa tapahtuu!

Hämeenlinna on aktiivinen tapahtumakaupunki. Kesän ohjelmassa muun muassa Wanaja Festival, Mellakka, Tawastia Truck Weekend, Keskiaikafestivaali ja monta muuta isompaa tai pienempää festivaalia sekä tapahtumaa.

Tsekkaa kesän festivaalit ja tapahtumat 

Mitä tehdä? Minne mennä Hämeenlinnassa?

Katso ajankohtaiset vinkit