Liikunnalliset palvelut

 

Tältä sivulta löydät tietoa liikunnallisista palveluista ja TÄSTÄ voit ilmoittaa omavalmentajallesi kiinnostuksestasi Yksilö tai yhteisö PT sekä Liikuntaa ja hyvinvointia ryhmässä palveluun

Yksilö tai yhteisö personal trainer -palvelu

Palvelu toteutetaan viiden viikon aikana, yhteensä 7 h + kotitehtävät. Palvelu koostuu toiminnallisista/liikunnallisista tapaamisista (vähintään 1 h/viikko).
Tavoitteena on vahvistaa liikunnan osuutta arjessa ja parantaa myös hyvinvointia tämän kautta.  Palvelu voidaan toteuttaa yksilöllisenä kokonaisuutena tai vaikka koko perheelle.

Yksilö ja yhteisö PT palveluun voit lähteä mukaan, mikäli olet hämeenlinnalainen kuntakokeilun asiakas ja olet tällä hetkellä työkokeilussa, palkkatuella työssä, koulutuksessa tai muussa palvelussa esim. uravalmennuksessa.

Palvelua tarjoaa:

Lasten liikunnan tuki ry

Askel oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Palvelu voidaan toteuttaa henkilökohtaisena palveluna tai vaikka koko perheesi yhteisenä toimintana. Tutustu Lasten liikunnan tuen palveluun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelusta: 0400 749302. Mikäli kiinnostuit palvelusta, ole yhteydessä omavalmentajaasi.

Liikuntaa ja hyvinvointia ryhmässä -palvelu

Palvelu toteutetaan 4 kk aikana, yhteensä 10-12 krt, liikunnallinen sisältö 1 krt viikossa + kotitehtävät. Palvelun päättyessä asiakkaan kanssa suunnitellaan viikoittainen hyvinvointi ja liikunnallisen elämän tavan ylläpitämisen -ohjelma. Palvelu toteutetaan ryhmämuotoisena (vähintään 3 henkilöä).

Voit ilmoittautua ryhmiin mikäli olet hämeenlinnalainen kuntakokeilun asiakas ja olet tällä hetkellä tai palvelun alkaessa/aikana työkokeilussa, palkkatuella työssä, koulutuksessa tai muussa palvelussa esim. uravalmennuksessa.

Tutustu palveluntuottajiin ja heidän ryhmiinsä:

Harmony Coaching 

Valmentaa ja ohjaa Hyvän olon ryhmää, joogaa sekä kävelyryhmää.

Maanantaisin
klo 13.30-15 Hyvän olon ryhmä
klo 15.30-17 jooga TÄYNNÄ
klo 17.15-18.15 kävelyryhmä
Kevään toiminta alkaa viikolla 6.

Tutustu ryhmiin tarkemmin täällä

Ota yhteyttä Terhi Niinimäki, 045 867 1299, info@harmonycoaching.fi

Lasten liikunnan tuki ry

Tiistaisin klo 10-11
Keskiviikkoisin klo 18-19
Kevään toiminta alkaa viikolla 6.

Palvelumme koostuu asiakasryhmän tarpeen mukaan liikunnanohjaajan /liikuntaneuvojan ohjauksesta. Esimerkkeinä näistä mainittakoon palloilut, kahvakuulatreenit, venyttelyt ja kehonhuolto sekä kävelylenkit ja metsäretket.

Ryhmämuotoinen toiminta sisältää liikuntatuokioiden lisäksi henkilökohtaisen ohjauksen asiakkaan kanssa. Ohjauksessa sovitaan liikkumista edistävät tavoitteet sekä tarvittaessa annetaan neuvontaa ja tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Tutustu Lasten liikunnan tuen palveluun.

Ota yhteyttä: 0400 749302