Hämeen linna kuvattuna rantareitiltä Hämeen linna kuvattuna rantareitiltä

Lauantaisin lapsille kulttuuria

Hämeenlinna on antanut lupauksen, että jokaisena lauantaina on lapsille tarjolla kulttuuria. Kurkkaa mitä on tarjolla tänä vuonna.

Tutustu Lasten lauantaiden tarjontaan Kulttuurikeskus Arxin sivuilla 

Hämeenlinnan teatterin syksyn 2024 ohjelmisto

20-vuotias Hämeenlinnan Teatteri tarjoaa omaleimaisen ja taiteellisesti korkeatasoisen ohjelmiston Verkatehtaan ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä.

Tutustu ohjelmistoon 

Hämeenlinna on 385-vuotias

Hämeenlinna on Suomen vanhin sisämaakaupunki. Katso mitä kaikkea meillä on tarjolla ja tapahtuu.

Tutustu kaupunkiimme 

Maan mainiot museomme odottavat vierailuasi

Hämeenlinna on museoiden kaupunki, jossa voit kokea elämyksiä historian, taiteen ja designin maailmassa. Suositulla museokortilla pääsee kaupungissa kahdeksaan museokohteeseen, ja tarjolla on lisäksi joukko pienempiä erikois- ja kotiseutumuseoita.

Tutustu museotarjontaan 

Pääkirjasto on monitoimitalo

Remontoidussa pääkirjastossa on kirjojen lisäksi paljon muutakin. Urban office- ja ryhmätilat ovat käytettävissä aamukuudesta iltakymmeneen. Bändihuone/Studiossa ja Mediahuoneessa voi puuhailla musiikin parissa, katsella elokuvia tai laulaa karaokea.

Varauskalenterin kautta varaat käyttöösi Hämeenlinnan kirjaston tiloja ja palveluita  Tutustu e-kirjoihin  Verkkokirjasto aina käytössäsi 

Kulttuuritila Linja-autoasema on kaupunkikulttuurin yhteinen luova tila

Hämeenlinnan linja-autoasemalta löytyy monimuotoinen ja yllättävä kulttuuritila Linja-autoasema, joka mahdollistaa monenlaista ruohonjuuritason kulttuuritoimintaa.

Linja-autoasema – Kaupunkikulttuurin luova tila 

Esteettömästi Hämeenlinnan matkailu- ja retkeilykohteissa

Pääseekö Rantareitin kiertämään pyörätuolilla? Onko Ahveniston kota helposti saavutettava? Miten pääsen Taidemuseoon pyörätuolilla?

Tutustu esteettömiin retkeily- ja matkailukohteisiin 

Järjestä kokous tai kongressi

Hämeenlinna kokous & kongressi on Hämeenlinnan myynti- ja markkinointipalvelu, joka auttaa Sinua maksutta löytämään Hämeenlinnasta tilaisuudellesi sopivan paikan ja palvelut. Tunnemme Hämeenlinnan ja autamme mielellämme – olethan yhteydessä, niin mietitään yhdessä!

Järjestä kokous, kongressi tai yleisötilaisuus