Itse tehty Hämeenlinna

Itse tehty Hämeenlinna on koko kaupungin yhteinen taidenäyttely Kortteli2 -taidetilassa 18.9.–25.10.2020! Itse tehty Hämeenlinna –kokonaisuus sisältää näyttelyosuuden, jossa on hämeenlinnalaisten itse tekemää taidetta, mahdollisuuden osallistua yhteistaideteosten tekemiseen sekä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin johdolla toteutetun nuorten katutaidenäyttelyn. Itse tehty Hämeenlinna –kokonaisuus houkuttelee kaupunkilaisia pohtimaan, millainen Hämeenlinna on ja millaisena se nähdään.

Lue lisää Itse tehty Hämeenlinna -kokonaisuudesta 

Tapa 1. Tuo omaa taidettasi näyttelyyn

Huom! Teosten vastaanotto on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Ilmoita oma taideteoksesi mukaan Itse tehty Hämeenlinna –näyttelyyn. Toivomme teoksen sopivan aiheeltaan juuri Hämeenlinnaan. Näyttelyyn otetaan mukaan taidetta kaikenikäisiltä hämeenlinnalaisilta. Voit osallistua näyttelyyn yhdellä, maksimissaan viisi vuotta vanhalla teoksella.

Tapa 2. Tule tekemään yhteistaideteoksia

Tule mukaan tekemään yhteisöllisiä kaupunkitaideteoksia ammattitaiteilijoiden ohjauksessa Kortteli2-taidetilaan. Voit osallistua yksin tai yhdessä perheen, kaveri- tai työporukan kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteesta, riittää että haluat jättää oman ainutlaatuisen jälkesi. Kaikki on sallittua oman luovuuden etsimisessä ja sen näkyväksi tekemisessä!

Lue lisää yhteistaideteoksista 

Koko kaupungin yhteinen muistijälki

Haluamme luoda taiteen keinoin koko kaupungin yhteisen muistijäljen poikkeuksellisesta ja haastavasta vuodesta sekä nostaa esiin hämeenlinnalaisten ylpeyttä Hämeenlinnasta. Kaupunkilaisten luovuuden pohjalta suunnitellaan esimerkiksi kuosi ja muita kaupallisia hyödyntämismahdollisuuksia paikallisten yrittäjien ja toimijoiden vapaaseen käyttöön.