Itse tehty Hämeenlinna

Itse tehty Hämeenlinna on koko kaupungin yhteinen taidenäyttely Kortteli2 -taidetilassa 18.9.–25.10.2020! Itse tehty Hämeenlinna –kokonaisuus sisältää näyttelyosuuden, jossa on hämeenlinnalaisten itse tekemää taidetta, mahdollisuuden osallistua yhteistaideteosten tekemiseen sekä Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXin johdolla toteutetun nuorten katutaidenäyttelyn. Itse tehty Hämeenlinna –kokonaisuus houkuttelee kaupunkilaisia pohtimaan, millainen Hämeenlinna on ja millaisena se nähdään.

Lue lisää Itse tehty Hämeenlinna -kokonaisuudesta  Read more about Self Made Hämeenlinna -exhibition 

Tule tekemään yhteistaideteoksia

Tule mukaan tekemään yhteisöllisiä kaupunkitaideteoksia Kortteli2-taidetilaan. Voit osallistua yksin tai yhdessä perheen, kaveri- tai työporukan kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteesta, riittää että haluat jättää oman ainutlaatuisen jälkesi. Kaikki on sallittua oman luovuuden etsimisessä ja sen näkyväksi tekemisessä!

Lue lisää yhteistaideteoksista 

Tutustu koko kaupungin yhteiseen taidenäyttelyyn

Tule katsomaan ja vaikuttumaan hämeenlinnalaisesta taiteesta! Itse tehty Hämeenlinna -näyttelyssä on esillä liki 100 teosta eri-ikäisiltä ja erilaisista taustoista tulevilta hämeenlinnalaisilta. Mukana on muun muassa valokuvia, veistoksia, yhteisinstallaatioita ja runoja. Kaupunkilaisilta on kesän aikana tiedusteltu avainsanoja, jotka kuvaavat Hämeenlinnaa. Myös kerätyt sanat tulevat näkymään osana näyttelyä.

Tule virtuaalikierrokselle näyttelyyn 

Koko kaupungin yhteinen muistijälki

Haluamme luoda taiteen keinoin koko kaupungin yhteisen muistijäljen poikkeuksellisesta ja haastavasta vuodesta sekä nostaa esiin hämeenlinnalaisten ylpeyttä Hämeenlinnasta. Kaupunkilaisten luovuuden pohjalta suunnitellaan esimerkiksi kuosi ja muita kaupallisia hyödyntämismahdollisuuksia paikallisten yrittäjien ja toimijoiden vapaaseen käyttöön.