Ihan lähellä on enemmän - tervetuloa Hämeenlinnaan

Vain tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta löydät monta syytä viihtyä!

Joulun taikaa Hämeenlinnassa

Kaupungissamme järjestetään runsaasti erilaisia konsertteja, joulutapahtumia ja –myyjäisiä eri puolilla kaupunkia. Ensimmäistä kertaa Hämeenlinnan Kauppatorille rakentuu myös Tulen ja Jään Joulu 2019, keskieurooppalaistyylinen joulutori ruoka- ja myyntikojuineen sekä jouluisine ohjelmineen. Joulun taika tiivistyy keskiaikaisessa Hämeen linnassa, joka koristellaan tänä vuonna jouluvalaisulla peräti kahden viikon ajaksi!

Joulun taikaa Hämeenlinnassa 

Suosittelemme lapsiperheille

Olemme koonneet yhteen Hämeenlinnan lapsiperheille suunnatun tarjonnan. Täältä löydät helposti mukavaa tekemistä lasten kanssa. Viihtyminen on taattua ja testattua!

Tutustu tarjontaan  

Aulanko on täynnä elämyksiä

Tervetuloa Aulangolle - elämysten, hyvän olon ja aktiivisen vapaa-ajan keskukseen. Alueen monipuolisesta tarjonnasta löytyy tekemistä ja elämyksiä kaikenikäisille!

Aulanko on täynnä elämyksiä 

Sibeliuksen Hämeenlinna

Säveltäjämestari Jean Sibelius syntyi Hämeenlinnassa 8.12.1865 ja vietti kaupungissa ensimmäiset 20 elinvuottaan. Tule tutustumaan Sibeliuksen syntymäkotiin sekä astelemaan mestarin jalanjäljille!

Sibelius Hämeenlinnassa 

Hämeenlinnassa syksy on liveä lähes joka päivä

Kaupungissamme on tarjolla liki 100 konserttia kymmenessä eri tapahtumapaikassa. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy musiikkielämyksiä jokaiseen makuun!

Valitse oma suosikkisi  

Museoon mars!

Museoiden suosio kasvaa jatkuvasti ja Hämeenlinnan museot ovat vierailun arvoisia! Keskusta-alueen museoiden lisäksi suosittelemme Iittalan Lasimuseota.

Tutustu museotarjontaan 

Luontoon seikkailemaan

Hämeenlinnassa luonto ja vapaa-aika ovat aina läsnä. Tule viettämään aikaa luonnonkauniissa maisemissa. Suosikkipaikat löytyvät Ahvenistolta, Aulangolta ja Kansallisesta kaupunkipuistosta sekä Evolta.

Lue lisää luontokohteistamme