Hämeen Linna kuvattuna Sairiosta alkukeväästä Hämeen Linna kuvattuna Sairiosta alkukeväästä

Tervetuloa Hämeenlinnaan

Kokoaan suuremmasta Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville!

10 x parhaat nähtävyydet Hämeenlinnassa

Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville - kaiken kruununa tietenkin ainutlaatuinen Hämeen linna.

Top 10: Hämeenlinnan nähtävyydet 

Herkuttele Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan ravintolaskene on viime vuosina herännyt uuteen eloon ja Hämeenlinnaa onkin jo kehuttu yhdeksi Suomen ruokamatkailun nousevista ravintolakaupungeista!

Katso ravintolavinkit herkkuhetkiin 

10 x kiintoisat museokohteet

Hämeenlinnan museot ovat ehdottomasti vierailun arvoisia ja kasvattavat suosiotaan jatkuvasti! Keskustan alueen museoiden lisäksi suosittelemme visiittiä suomalaisen lasin historiaa esittelevässä Designmuseo Iittalassa.

Top 10: tutustu museotarjontaan 

Lomatekemistä lapsiperheille

Hämeenlinna on lapsiperheiden kokoinen kaupunki, jossa koko perhe viihtyy. Olemme koonneet vinkkejä innostavista käyntikohteista, jotka tarjoavat elämyksiä ja antavat mielikuvitukselle siivet säästä riippumatta.

Nähtävää ja koettavaa lapsiperheille 

Kokous, seminaari, kick off?

Hämeenlinna tarjoaa ainulaatuiset puitteet erikokoisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Meillä tapahtuman järjestäminen onnistuu turvallisesti ja autamme sinua löytämään tapahtumapaikan, joka sopii juuri sinun tapahtumallesi.

Kokeile rohkeasti Hämeenlinnaa 

Mitä tehdä? Minne mennä?

Katso ajankohtaiset vinkit talven parhaaseen lomaan.

Ajankohtaista just nyt! 

Vinkki!

Hämeenlinnan maisemien ja käyntikohteiden lisäksi suosittelemme vierailua naapurikunnissamme Hattulassa ja Janakkalassa.

Vieraile Hattulassa  Vieraile Janakkalassa