Tervetuloa Hämeenlinnaan

Hämeenlinna on ihan lähellä. Helsingistä ja Tampereelta matkaan taittuu tunti. Piipahda pariksi tunniksi tai pariksi päiväksi, tekemistä, kokemista ja näkemistä riittää taatusti.

Suosittelemme lapsiperheille

Olemme koonneet yhteen Hämeenlinnan lapsiperheille suunnatun tarjonnan. Täältä löydät helposti mukavaa tekemistä lasten kanssa. Viihtyminen on taattua ja testattua!

Tutustu tarjontaan  

Luokkaretkelle Hämeenlinnaan

Kevät on luokkaretkien kulta-aikaa. Valitse valmis retkipaketti tai suunnittele omasi. Olemme koostaneet parhaat vinkit suunnittelun avuksi.

Luokkaretket 

Ihastuttava Aulanko

Hämeenlinnan helmi on Aulanko. Milloin viimeksi kävit Aulangolla? Ratsastamassa? Hiihtämässä? Kylpylässä? Retkeilemässä? Tai avantouinnilla?

Ihastu Aulankoon 

Sibeliuksen Hämeenlinna

Säveltäjämestari Jean Sibelius syntyi Hämeenlinnassa 8.12.1865 ja vietti kaupungissa ensimmäiset 20 elinvuottaan. Tule tutustumaan Sibeliuksen syntymäkotiin sekä astelemaan mestarin jalanjäljille!

Sibelius Hämeenlinnassa 

Päiväretkelle pitäjiin

Hämeenlinnan vireät pitäjät Hauho, Kalvola, Lammi, Renko ja Tuulos ovat erinomaisia päivä- tai viikonloppuretkikohteita lähimatkailun ystäville!

Valitse oma suosikkisi  

Ryhmämatkat

Hämeenlinnan seudulta löydät lukuisia mielenkiintoisia käyntikohteita ja aitoja elämyksiä. Valitse ryhmällesi valmis kokonaisuus tai pyydä tarjous toiveidesi mukaan.

Tutustu ryhmäpaketteihin 

Luontoon seikkailemaan

Hämeenlinnassa luonto ja vaapa-aika ovat aina läsnä. Tule viettämään aikaa luonnonkauniissa maisemissa. Suosikkipaikat löytyvät Ahvenistolta, Aulangolta ja Kansallisesta kaupunkipuistosta sekä Evolta.

Lue lisää 

Museoon mars!

Museoiden suosio kasvaa jatkuvasti ja Hämeenlinnan museot ovat vierailun arvoisia! Keskusta-alueen museoiden lisäksi suosittelemme Iittalan Lasimuseota.

Tutustu museotarjontaan