Järven rannalla oleva punatiilinen Hämeen linna. Järven rannalla oleva punatiilinen Hämeen linna.

Tervetuloa Hämeenlinnaan

Kokoaan suuremmasta Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville!

10 x parhaat nähtävyydet Hämeenlinnassa

Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville - kaiken kruununa tietenkin ainutlaatuinen Hämeen linna.

Top 10: Hämeenlinnan nähtävyydet 

Lomatekemistä lapsiperheille

Hämeenlinna on lapsiperheiden kokoinen kaupunki, jossa koko perhe viihtyy. Olemme koonneet vinkkejä innostavista käyntikohteista, jotka tarjoavat elämyksiä ja antavat mielikuvitukselle siivet säästä riippumatta.

Nähtävää ja koettavaa lapsiperheille 

Paketoimme upeat pitäjämme visiittiä vaille valmiiksi

Hämeenlinnan uniikit pitäjät ovat erinomaisia päivä- tai viikonloppuretkikohteita lähimatkailun ystäville – valitse suosikkisi tai poikkea vaikka jokaisessa!

Tutustu pitäjiin Hauho, Kalvola, Lammi, Renko, Tuulos 

10 x kiintoisat museokohteet

Hämeenlinnan museot ovat ehdottomasti vierailun arvoisia ja kasvattavat suosiotaan jatkuvasti! Keskustan alueen museoiden lisäksi suosittelemme visiittiä suomalaisen lasin historiaa esittelevässä Designmuseo Iittalassa.

Top 10: tutustu museotarjontaan 

Ajankohtaista just nyt!

Mitä tehdä Hämeenlinnassa? Täältä löydät kaikki ajankohtaiset vinkit tekemiseen ja näkemiseen Hämeenlinnassa!

Katso ajankohtaiset vinkit 

Hämeenlinnassa on neljä golfkenttää 15 minuutin säteellä

Edullisella tiilaaksopassilla pelaat kolme täyttä kierrosta Hämeenlinnan Tiilaakson kentillä Linna Golf, Tawast Golf ja Aulanko Golfin Eversti 179€/hlö.

Tutustu Hämeenlinnan golfkenttiin 

Kokous, seminaari, kick off?

Hämeenlinna tarjoaa ainulaatuiset puitteet erikokoisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Meillä tapahtuman järjestäminen onnistuu turvallisesti ja autamme sinua löytämään tapahtumapaikan, joka sopii juuri sinun tapahtumallesi.

Kokeile rohkeasti Hämeenlinnaa 

Vinkki!

Hämeenlinnan maisemien ja käyntikohteiden lisäksi suosittelemme vierailua naapurikunnissamme Hattulassa ja Janakkalassa.

Vieraile Hattulassa  Vieraile Janakkalassa