Ihan lähellä on enemmän - tervetuloa Hämeenlinnaan

Vain tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta löydät monta syytä viihtyä!

Seikkaile Linnanniemellä

Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitseva monipuolinen museoalue tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Tervetuloa tutustumaan Hämeen linnaan, Museo Militariaan sekä Suomen ainoaan vankilamuseoon!

Tutustu kohteisiin 

Suosittelemme lapsiperheille

Olemme koonneet yhteen Hämeenlinnan lapsiperheille suunnatun tarjonnan. Täältä löydät helposti mukavaa tekemistä lasten kanssa. Viihtyminen on taattua ja testattua!

Tutustu tarjontaan  

Aulanko täynnä elämyksiä

Tervetuloa Aulangolle - elämysten, hyvän olon ja aktiivisen vapaa-ajan keskukseen. Alueen monipuolisesta tarjonnasta löytyy tekemistä ja elämyksiä kaikenikäisille!

Ihastu Aulankoon 

Sibeliuksen Hämeenlinna

Säveltäjämestari Jean Sibelius syntyi Hämeenlinnassa 8.12.1865 ja vietti kaupungissa ensimmäiset 20 elinvuottaan. Tule tutustumaan Sibeliuksen syntymäkotiin sekä astelemaan mestarin jalanjäljille!

Sibelius Hämeenlinnassa 

Hämeenlinnassa syksy on liveä lähes joka päivä

Kaupungissamme on tarjolla liki 100 konserttia kymmenessä eri tapahtumapaikassa. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy musiikkielämyksiä jokaiseen makuun!

Valitse oma suosikkisi  

Museoon mars!

Museoiden suosio kasvaa jatkuvasti ja Hämeenlinnan museot ovat vierailun arvoisia! Keskusta-alueen museoiden lisäksi suosittelemme Iittalan Lasimuseota.

Tutustu museotarjontaan 

Luontoon seikkailemaan

Hämeenlinnassa luonto ja vapaa-aika ovat aina läsnä. Tule viettämään aikaa luonnonkauniissa maisemissa. Suosikkipaikat löytyvät Ahvenistolta, Aulangolta ja Kansallisesta kaupunkipuistosta sekä Evolta.

Lue lisää luontokohteistamme