hameenlinna on kirpputorien suurkaupunki hameenlinna on kirpputorien suurkaupunki

Ostokset Hämeenlinnassa

Tutustu kinnostaviin kirpputoreihin, hurmaaviin kivijalkakauppoihin, trendikkäisiin kauppakeskuksiin ja erikoisiin tehtäänmyymälöihin.

Hämeenlinnan keskustan alueelta löydät monia kiinnostavia kivijalkamyymälöitä ja tutustumisen arvoisia pikkuputiikkeja löytyy myös keskusta-alueen ulkopuolelta. Hämeenlinnan mystinen erikoisuus on elämyksellinen Tarotpuoti vanhassa Seurantalossa Idänpäässä!

Uniikki sisustus- ja käsityökauppa Wetterhoffin talo tarjoaa laadukkaat sisustustuotteet, lahjat, kuteet, ryijyt, käsityötarvikkeet ja Hämeen laajimman lankavalikoiman. Käsityötalo Willa Vaski on paikallisten kädentaitajien käsityömyymälä, josta voit ostaa tuliaisia, matkamuistoja ja kaikkea kaunista lahjaksi ja itsellesi.

Trendikäs ja rento kauppakeskus Goodman sijaitsee Hämeenlinnan ydinkeskustassa moottoritien katteella. Goodmanista löydät yli 60 liikettä ja palvelua sekä kahviloita ja ravintoloita.

Viihtyisä Kauppapaikka Tavastila puolestaan tarjoaa 20 palvelevaa erikoisliikettä vaatteista sisustukseen ja hyvinvointiin.

Tiesitkö että Hämeenlinna on myös kirpputoriharrastajien ja second hand –shoppailijoiden unelmakohde?

Katso kiinnostavimmat kirpputorit 

Antiikkiliikkeet ja kirpputorit

Katso kaikki antiikkiliikkeet ja kirpputorit 

KATSO KAIKKI AJANKOHTAISET VINKIT HÄMEENLINNAAN

Siirry Ajankohtaista-sivulle 

Palaa VisitHämeenlinna.fi -etusivulle

Palaa VisitHämeenlinna.fi etusivulle