Tervetuloa viihtymään Hämeenlinnaan, jossa yhdistelmä vahvaa kasvua ja arjen helppoutta kohtaavat Suomen kasvukäytävällä.

Yksi Pohjoismaiden suurimmista businesstapahtumista, Nordic Business Forum, kerää Messukeskukseen lokakuussa yli 7500 businessvaikuttajaa. Meillä on ilo kutsua sinut vieraaksemme seuraamaan tapahtuman suoraa stream-lähetystä Verkatehtaalle torstaina 10.10.2019.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Nordic Business Forumin tämän vuoden teemana on kasvu. Tule kuulemaan mitä maailmanluokan puhujilla on sanottavaa, lavalla nähdään muun muassa Sara Blakely, Donald Miller ja George Clooney. Ilmoittaudu pikaisesti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 

Nordic Business Forum 2019

Paljon enemmän kuin keskiverto business-konferenssi. Kahden päivän ajan maailmanluokan puhujia, kiinnostavia keskusteluja, verkostoitumista, ideoita ja inspiraatioita yrityksesi ja itsesi kehittämiseen.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin 

Verkatehdas - monipuolisten tapahtumien näyttämö

Verkatehdas on vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka. Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla seisova Verkatehdas on paitsi kulttuurin koti, myös näyttämö erilaisille kokouksille, kongresseille ja tapahtumille.

Tutustu Verkatehtaaseen