Evon Syväjärvi

Vuokraa käyttöösi kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Evon Syväjärvi ja järven rannalla olevat monikäyttöiset mökit majoittumiseen ja yhdessäoloon. Syväjärven ympäristössä onnistuvat niin leppoisat 1–50 henkilön kokoukset, kalastus- ja mökkilomat, juhlat, yritystilaisuudet kuin tyky-tapahtumatkin.

Syväjärven kokonaisuuteen kuuluvat talviasuttavien päärakennuksen ja kahden majoitusrakennuksen ohella oma ranta, rantasauna sekä laavu ja nuotiopaikka. Vuodepaikkoja Syväjärven mökit tarjoavat 20 vieraalle, joiden käytössä on lisäksi peräti 8 soutuvenettä.

Syväjärveen istutetaan ennen kaikkea lohikaloja, noin 2500 kiloa vuodessa. Niinpä saalismahdollisuudet ovat paljon paremmat kuin muilla vastaavilla vesillä. Järvessä voi kalastaa vieheellä ja perholla sekä talvella myös pilkkimällä, silloinkin ilman saalisrajaa.

Tilaa päärakennuksessa on noin 20 hengen ruokailuun, yhdessäoloon, kokoukseen, palaveriin tai perhejuhliin. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. Varusteena on myös 42 tuuman taulutelevisio tietokoneliitännällä. Huomaathan, että wifi-yhteys ei kuulu kohteen varustukseen.

Keittiön varustuksena on juokseva kylmä- ja lämminvesi, astiasto 20 hengelle, sähköhella ja -uuni, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni ja Moccamaster-kahvinkeitin.