Naivistit Iittalassa -näyttelyt

Naivistit Iittalassa on naivistisen taiteen galleria, joka sijaitsee keskellä Iittalan kylää vanhalla puukoululla aivan Lasimäen vieressä. Kesänäyttelyissä esitellään suomalaista uutta naivismia kymmenien nykytekijöiden voimin. Talvinäyttelyissä on esillä myös naivismin historiaa, vaihtuvia teemoja sekä uusia aluevaltauksia.

Naivistisessa ilmaisussa on lapsenomaisuutta. Teosten aiheet ovat unenomaisia, jopa surrelistisia ja mielikuvituksellisia. Kerronta on usein omaelämänkerrallista, täynnä väriä ja detaljeja. Yleisvaikutelma on iloinen ja optimistinen, yhteiskuntakritiikkiäkin mahtuu mukaan.

Kesänäyttelyissämme vierailee noin 20 000 käviijää vuosittain. Näyttelyt vaihtuvat talveksi, ja lisäksi tarjolla on taidetyöpajoja, kursseja ja seminaareja sekä pieniä konsertteja. Kesänäyttely on avoinna joka päivä toukokuun puolivälistä elokuun lopulle, ja talvinäyttely viikonloppuisin marraskuulta maaliskuulle, avoinna myös ryhmille arkisin tilauksesta.

Kaikki uusi taide on meillä myynnissä, ja kesänäyttelystä ostetut teokset voi noutaa vasta näyttelyn päätyttyä. Aulaputiikistamme voi hankkia taidetta myös "heti mukaan" -periaatteella. Naivistinen Taidelanaamomme toimii ympäri vuoden. Naivistisia tuotteita voi hankkia Aulaputiikistamme sekä Artikas Marketplacesta.

Pääovella on liikkumisen avuksi loiva ramppi, ja alakerran salissa voi näytöltä tutustua 2. kerroksen näyttelyyn.

Tervetuloa nauttimaan ilosta, väristä ja lempeydestä Naivistit Iittalassa -näyttelyihimme!