Aimokoululainen, varmista paikkasi syksyn 2021 ryhmissä

Hei kaikki Aimokoulun oppilaat! 

Vaikka oppilaspaikka Aimokoulussa on aina pysyvä ja opinnot etenevät vuosi kerrallaan tasolta toiselle edeten, tarvitsemme teiltä vahvistuksen jatkosta, jotta pääsemme suunnittelemaan ensi syksyn lukujärjestystä.   

Uusien oppilaiden haku avautuu toukokuussa

Homma etenee kahdessa vaiheessa. Ensin pääsevät jatkoilmoittautumaan kaikki vuonna 2009 ja sitä ennen syntyneet. Muotoleikkijöille tulee kevään aikana erillinen ilmoittautuminen. Isompien oppilaiden vuoro on toukokuussa, jolloin he pääsevät valitsemaan itselleen seuraavan syksyn työpajan.     

Koko prosessi lyhyesti!  

  • Kirjaudu Eepokseen oppilaan tunnuksella klikkaamalla “Minulla on tunnukset” aimokoulu.eepos.fi  
  • Valitse ilmoittaudu, ja pääset täyttämään lomakkeen!  

Myös tieto välivuodesta tai opintojen lopettamisesta on meille tärkeä. Näistä voit ilmoittaa samalla lomakkeella tai erikseen sähköpostitse antti.hamalainen@hameenlinna.fi 

Välivuodesta tai opintojen lopettamisesta on hyvä jutella myös oman opettajan kanssa. Yhdessä usein löydämme hyviä ratkaisuja oppilaan harrastuksen jatkolle.    

Vaikka varmistatte paikan ryhmissä nyt, voi paikan vielä ennen syksyn alkua perua. Jatkoilmoittautuminen ei siis ole maksuun johtava sitoutuminen. Tarvitsemme kuitenkin tiedon jatkajista, jotta voimme suunnitella tulevaa ja tarjota vapautuvia oppilaspaikkoja uusille oppilaille. Paikka ryhmässä kannattaa varata nyt heti.   

Eepokseen kirjautuminen  

Ilmoittautumiseen tarvitsette oppilaskohtaisen tunnuksen ja salasanan Eepokseen. Tarvittaessa uuden salasanan saa suoraan Eepoksesta (vaatii Eepoksessa varmistetun sähköpostin) tai lähettämällä pyynnön antti.hamalainen@hameenlinna.fi Tunnus ja salasana kannattaa laittaa talteen. https://aimokoulu.eepos.fi/  

Eepos pyytää tarkistamaan yhteystiedot ja klikkailemaan kohdalleen tärkeät kuvaus ja julkaisuluvat sekä luvan oppilaskohtaisen Google-tunnuksen luomiseen.  

Jatkoilmoittautuminen ryhmittäin  

Lähtökohtana on, että kaikki muotoleikkien, varhaisryhmien ja perusryhmien oppilaat jatkavat omissa tutuissa ryhmissään. Myös ryhmien kokoontumisajat pyritään pitämään lukujärjestyksessä paikoillaan. Pyydämme tekemään jatkoilmoittautumisen mahdollisimman pian ja 15.5. mennessä.  

Perusryhmästä laajaan työpajaan!  

2010 syntyneet, eli oppilaat ryhmistä Perus 4 siirtyvät ensi syksynä laajaan työpajaan. Nämä ryhmät kokoontuvat kuvataiteen osalta keskiviikkoisin ja torstaisin 15.30–17.45 ja käsityön osalta maanantaisin 17.15–18.45. Opintokokonaisuus kestää kaksi vuotta.    

Laajoista työpajoista varsinaisiin työpajoihin!  

Laajoista työpajoissa toista vuottaan nyt opiskelevat pääasiassa 2008 syntyneet oppilaat valitsevat itselleen työpajan. Opettajat keskustelevat työpajavaihtoehdoista oppilaiden kanssa ja neuvovat valinnassa. Työpajoja päästään valitsemaan toukokuussa.   

Kaikki työpajaoppilaat valitsevat itselleen työpajan, joku uuden tai jatkavat vanhassa tutussa. Osa työpajoista on tarkoitettu perusopintojen työpajoiksi 13–15-vuotiaille ja osa syventävien opintojen työpajoiksi 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Jos työpajoissa on tilaa, on mahdollista opiskella kahdessa työpajassa. Kaikki tarjolla olevat työpajat löytyvät täältä.  

Ystävällisin terveisin, Aimokoulun opet ja muu henkilökunta  

Lisää Aimokoulun opintojen eri vaiheista täällä.  

Eepokseen kirjautuminen  

Lisätietoja tarjoaa ja kysymyksiin vastaa johtava ope Antti Hämäläinen antti.hamalainen@hameenlinna.fi