Aimokoululaisten jatkoilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin

Oppilaspaikka Aimokoulussa on pysyvä ja opinnot etenevät vuosi kerrallaan tasolta toiselle edeten. Tarvitsemme kuitenkin teiltä vahvistuksen jatkosta, jotta pääsemme suunnittelemaan ensi syksyn lukujärjestystä.   

Haluamme siis varmistaa jatkaako oppilas samassa ryhmässä, kaipaako muutoksia tai onko jäämässä pois Aimokoulusta. Samassa yhteydessä varmistamme, että tarvittavat kuvaus ja julkaisuluvat on kaikilla määriteltyinä.  

Ensin pääsevät jatkoilmoittautumaan pienemmät nuoremmat oppilaat ja myöhemmin keväällä avautuu isommille työpajojen valinta. Uusien oppilaiden haku alkaa huhtikuun lopulla.

Koko prosessi lyhyesti

  • Kirjaudu Eepokseen oppilaan tai huoltajan tunnuksella klikkaamalla “Minulla on tunnukset” aimokoulu.eepos.fi  
  • Valitse “Lomakkeet” ja pääset täyttämään tarvittavat tiedot  

Myös tieto välivuodesta tai opintojen lopettamisesta on meille tärkeä. Näistä voit ilmoittaa samalla lomakkeella tai erikseen sähköpostitse antti.hamalainen@hameenlinna.fi 

Vaikka varmistatte paikan ryhmissä nyt, voi paikan vielä ennen syksyn alkua perua. Jatkoilmoittautuminen ei siis ole maksuun johtava sitoutuminen.  

Kaikki rohkeasti jatkoilmoittautumaan. Alla ohjeet vähän yksityiskohtaisemmin.  

Eepokseen pääset kirjautumaan täältä.

Ilmoittautumiseen tarvitsette joko oppilaskohtaisen tai huoltajan tunnuksen ja salasanan Eepokseen. Tarvittaessa uuden salasanan saa suoraan Eepoksesta (vaatii Eepoksessa varmistetun sähköpostin) tai lähettämällä pyynnön antti.hamalainen@hameenlinna.fi Tunnus ja salasana kannattaa laittaa talteen.  

Eepos pyytää tarkistamaan yhteystiedot ja klikkailemaan kohdalleen tärkeät kuvaus ja julkaisuluvat sekä luvan oppilaskohtaisen Google-tunnuksen luomiseen. Tunnuksen avulla saamme tallennettua kuvia ja muuta mediaa oppilaan Eepokseen. 

Jatkoilmoittautuminen ryhmittäin  

Lähtökohtana on, että kaikki muotoleikkien, varhaisryhmien ja perusryhmien oppilaat jatkavat omissa tutuissa ryhmissään. Myös ryhmien kokoontumisajat pyritään pitämään lukujärjestyksessä paikoillaan. Pyydämme tekemään jatkoilmoittautumisen mahdollisimman pian ja 15.5. mennessä.  

Perusryhmästä laajaan työpajaan!  

2011 syntyneet, eli oppilaat ryhmistä Perus 4 siirtyvät ensi syksynä laajaan työpajaan. Nämä ryhmät kokoontuvat kuvataiteen osalta keskiviikkoisin ja torstaisin 15.30–17.45 ja käsityön osalta maanantaisin 17.15–18.45. Opintokokonaisuus kestää kaksi vuotta.    

Laajoista työpajoista varsinaisiin työpajoihin!  

Laajoista työpajoissa toista vuottaan nyt opiskelevat pääasiassa 2009 syntyneet oppilaat valitsevat itselleen työpajan. Opettajat keskustelevat työpajavaihtoehdoista oppilaiden kanssa ja neuvovat valinnassa. Työpajoja päästään valitsemaan toukokuussa.   

Työpajojen oppilaat 

Kaikki työpajaoppilaat valitsevat itselleen työpajan, joku uuden tai jatkavat vanhassa tutussa. Osa työpajoista on tarkoitettu perusopintojen työpajoiksi 13–15-vuotiaille ja osa syventävien opintojen työpajoiksi 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Jos työpajoissa on tilaa, on mahdollista opiskella kahdessa työpajassa. Kaikki tarjolla olevat työpajat löytyvät ilmoittautumislomakkeesta. Työpajoja päästään valitsemaan toukokuussa.   

Ystävällisin terveisin, Aimokoulun opet ja muu henkilökunta  

Lisää Aimokoulun opintojen eri vaiheista täällä.  

Eepokseen kirjautuminen  

Lisätietoja tarjoaa ja kysymyksiin vastaa johtava ope Antti Hämäläinen antti.hamalainen@hameenlinna.fi