Aimokoulun syyskirje oppilaille

Aimokoulun syksyn alku ja paluu lähiopetukseen 

HUOM! Ryhmien listoilla on vielä paljon vanhoja oppilaita, joilta emme saaneet tietoa jatkamisesta (jatkoilmoittautuminen). Ilmoitattehan meille, vaikka tähän sähköpostiin vastaamalla, jos lapsenne ei ole enää jatkamassa Aimokoulussa. Näin saamme oppilaslistat ajan tasalle.   

Tässä viestissä:

  • Koronatilanteesta
  • Syyslukukauden aikataulut
  • Uusi Ope!
  • Lukujärjestys ja ryhmät
  • Työpajojen tilanne
  • Uusille Aimokoululaisille
  • Eepoksesta

Koronatilanne  

Kaikki ryhmät aloittavat normaalisti lähiopetuksessa ja vallitseva tilanne otetaan huomioon opetusjärjestelyissä. Hygieniasta huolehditaan ja tarpeettomia kontakteja ja yhteisten työvälineiden käyttöä vältetään. 

Erityisen tärkeää on muistaa, että tunnille ei saa tulla sairaana tai jos oppilaalla on lieviäkään sairastumisen oireita.   

Aimokoulun syyslukukausi alkaa viikolla 35

Syyslukukausi 24.8. – 17.12. Syysloma viikolla 42. 

Opettajat tiedottavat tarkemmin omien ryhmiensä aloituksesta ja muista ajankohtaisista asioista! Saatte opettajilta viestiä vielä ennen opetusten alkua.  

Uusi ope! 

Aimokoulussa on juuri aloittanut uusi opettaja. Riitta Virtaselta vapautuneeseen kuvataideopettajan virkaan on valittu Kaisa Lenkkeri. Hän opettaa laajasti erilaisia ryhmiä pienistä isoihin. Tervetuloa mukaan Kaisa!   

Lukujärjestys ja ryhmät

Lukujärjestystä viimeistellään parhaillaan. Aika pitkällä jo ollaan, mutta pieniä muutoksia tulee tässä vaiheessa aina. Osassa ryhmistä on vielä tilaa ja muutaman ryhmän kohdalla näyttää siltä, että osallistujia ei tule riittävästi. Olemme aina yhteydessä huoltajiin, jos muutoksia tehdään. Koko lukujärjestys löytyy täältä

Jos tarvitsette muutoksia ryhmiin, olkaa yhteydessä pienten ja perusryhmien osalta pekka.lehtimaki@hameenlinna.fi ja työpajojen osalta antti.hamalainen@hameenlinna.fi. Myös oma opettajalta voi tiedustella vaihtoehtoisista ryhmistä.

Työpajojen tilanne 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille 

Työpajoissa opiskelevat pääsääntöisesti yläasteikäiset ja sitä vanhemmat oppilaat. Jos työpajailmoittautuminen on vielä tekemättä, sen voi käydä klikkailemassa kirjautumalla koulumme Eepos-palveluun. Eepos löytyy verkosta https://aimokoulu.eepos.fi.   

Uusille Aimokoululaisille 

Aimokoulu toimii vanhassa Ahveniston koulussa osoitteessa Turuntie 33. Parhaiten saat meidät kiinni sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät verkosta www.aimokoulu.com.  

Nettisivuilta löytyy listattuna tärkeimmät ohjeet ja muistettavat jutut!  Järjestämme info-illan, jos vain tilanne sen sallii. 

Eepoksesta

https://aimokoulu.eepos.fi

Koulun oppilaitosrekisterinä toimii Eepos. Myös uusille oppilaille lähetetään elokuun aikana tunnus Aimokoulun palveluun. Eepoksesta näette oppilaan ryhmän.  

On tärkeää, että tarkastatte kodin yhteystiedot oppilaan henkilökohtaisen tunnuksen saatuanne. Samalla pääsette yhteystietojen alta klikkailemaan kuvien ottamiseen ja käyttöön liittyvät luvat kohdalleen.  

Otamme syksyn aikana käyttöön Eepoksen mobiiliversion. Oppilaille ja huoltajille tehdään sovellusta varten omat erilliset tunnuksensa. Se kuinka, laajasti Eeposta tulevaisuudessa käytetään viestintään, palautteeseen jne. päätetään yhdessä oppilaiden ja huoltajien kanssa. Palaamme siis asiaan.