ARX-talon karkelot Elomessuilla la-su 10.-11.8.2019

Unikudelmia-näyttely 

Koko perheelle 

Avoinna la 10 -18 ja su 10 -17. Vapaa pääsy. 

Nukahtaisitko mieluummin huijarisänkykauppiaan antiikkisänkyyn vai Uppiksen talviunipesään? 

Unikudelmia on elämyksellinen näyttelymaailma, joka kertoo yli kolmenkymmenen suomalaisen kirjan tarinoita. Näyttelyn kirjallinen kudelma kurkottelee 70 vuoden taakse, ja mukana on teoksia ihan jokaiselle: on kuvakirjoja, satuja, kuvakertomuksia, novelleja, romaaneja ja tietoa. Näyttely on sanataidekoulu Valveen käsialaa. Näyttely on avoinna lokakuun loppuun Galleria ARXissa, ja se on avoinna Elomessujen ajan la 10 -18 ja su 10 -17. Vapaa pääsy. 

Lisätiedot: arx@hameenlinna.fi 
Instagram: @arxgrammi 

Susi ja Punahilkka -satunäytelmäesitykset 

Koko perheelle 

Esitykset ARX-talon Keinusalissa la ja su klo 12 & 14.

Susi ja punahilkka on Kuninkaallisen Nukketeatterin kaikkien aikojen esitetyin ja pidetyin satunäytelmä. Näytelmässä Isän on saatava poika iltapalalle, hammaspesulle ja nukkumaan. Hän lupaa kertoa Sepelle jännittävän iltasadun punaisiin pukeutuneesta sankarista, ja se saa Sepen kiinnostumaan – punainen viitta ja huppu – Jes! Sen täytyy olla hämähäkkimies! Isän tarina tempaa tietokonepeleihin uppoutuneen pojan mukaansa satujen maailmaan. Yhdessä isä ja poika alkavat rakentamaan tarinaa Punahilkasta ja Sudesta. Mielikuvituksen päästessä valloilleen tuttu tarina saa yllättäviä käänteitä. Matkalla Punahilkka kohtaa Suden lisäksi myös muita tuttuja hahmoja Hanhiemon Satuaarteista. Esityksen kesto on 30 min, ja esitystä suositellaan yli 1-vuotiaille.

Käsikirjoitus: Antti Kemppainen ja Hannu Räisä, ohjaus: Hannu Räisä, näyttelijät: Poika/Susi: Antti Kemppainen, nukeissa: Hannu Räisä 

Esitykset ARX-talon Keinusalissa la ja su klo 12 & 14
Liput: aikuiset 10 € / Lapset 8 € / perhelippu 25 € (2 aikuista ja 2-3 lasta) varaukset: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com / 044 356 0036 lisätiedot: www.kuninkaallinennukketeatteri.fi 

Art Café Intola 

Koko perheelle 

Avoinna la klo 10-18 ja su klo 10-17.

Art Café Intola on Arx-talon luova olohuone-kahvila, jossa viihtyvät myös lapset. Kahvilassa voi hyppiä ruutua, leikkiä Pikku Intolassa (leikkikahvila), maalata maalaustelineellä tai vaikka pelata Afrikan tähteä. Intolassa tuoksuvat itse leivotut korvapuustit, ja tarjolla on monipuolisesti suolaista ja makeaa. Yrittäjänä toimii Art and Joy:n puuhatar Rina, joka järjestää tilauksesta myös mm. taidesynttäreitä, erilaisia tapahtumia sekä pitää aikuisten naisten luovaa ryhmää. Tule ja inspiroidu! 

Art Café Intola avoinna la 11.8. klo 10-18 ja su 12.8. klo 10-17 

Yhteystiedot: Art and Joy, Puuhatar Rina Dhakal, rina@artandjoy.fi, puh. 044-0717012, Facebook: Intola, Art and Joy 

Lisätiedot: 
ARX-talo, Keinusaarentie 1, 13200 Hämeenlinna 
Lastenkulttuurikoordinaattori Ann-Marie Fagerström 
p. 040 5303110 
ann-marie.fagerstrom@hameenlinna.fi 
arx@hameenlinna.fi 
Instagram: @arxgrammi