ARX-talossa talvilomaviikolla 25.2. – 1.3. ohjelmaa koko perheelle

E niin kuin eläin -näyttely Galleria ARXissa on avoinna 25.2. – 1.3. klo 9 – 16 välisen ajan. Vanhojen koulutaulujen eläimet heräävät henkiin Galleria ARXin näyttelyssä. Janakkalan Löyttymäen koulun alkuperäiset eläintaulut saavat seurakseen pehmoeläimiä, eläinaiheisia runoja, tärkeitä eläinfaktoja ja näyttelykävijöiden suorittamia eläinaiheisia tehtäviä. Näyttelyvierailun ajaksi voi luonnollisesti pukeutua eläimeksi – vaikkapa leijonaksi, kilpikonnaksi tai kirahviksi. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

MiniMuu -elämystilassa lapset puuhailevat yhdessä omien aikuistensa kanssa. Tilat sijaitsevat ARX-talon ensimmäisessä kerroksessa näyttelytilan yhteydessä. Toiminta on maksutonta ja kaikille perheille avointa. MiniMuun tuore teema on avaruus ja merenalainen maailma. 3X-elämystila on avoinna ma – pe klo 9 – 16 talvilomaviikon aikana.

Perhekahvila Hiekkakakussa ollaan yhdessä, kahvitellaan ja evästellään sekä nautitaan mukavasta tekemisestä. Lapset ja perheet ovat vahvasti taiteen keskellä katsojina, osallistujina ja taiteen tekijöinä.  Hiekkakakku on avoinna tiistaina ja torstaina klo 9.30-12 myös talvilomaviikon aikana.

Herkullisista leipomuksistaan tunnettu kahvila Art Café Intola on avoinna ma-to klo 10-16.

Tervetuloa viihtymään!

Lisätiedot:
lastenkulttuurikoordinaattori Ann-Marie Fagerström
p. 040 5303110
ann-marie.fagerstrom@hameenlinna.fi

ARX-talo
Keinusaarentie 1
13200 Hämeenlinna

arx.hameenlinna.fi