Asukaslehden kesänumero poimittavissa jakelupisteistä

Hämeenlinnan kaupungin Arjessa mukana -asukaslehden kesänumero on ilmestynyt. Lehteä ei enää jaeta joka kotiin, vaan lehti noudettavissa 60 paikasta Hämeenlinnassa.

Jakelumuutoksen tavoitteena on, että lehti saadaan jaettua kustannustehokkaasti niille, jotka haluavat sitä lukea. Jakelupisteitä on pyritty saamaan kattavasti kantakaupunkiin ja pitäjiin erilaisiin paikkoihin, joissa ihmiset liikkuvat. Lehti on nyt myös helposti kesäasukkaiden ja matkailijoiden saatavilla. Lehteä saa jakelupisteiltä tästä viikosta alkaen.

Lehden voit napata mukaasi

Lehti houkuttelee kesäiseen Hämeenlinnaan

Kesänumerossa kehutaan Hämeenlinnaa eikä aihetta. Uusi teatterinjohtajamme Anna-Elina Lyytikäinen kertoo, mitä kaikkea mukavaa 120-vuotiaalla Hämeenlinnan teatterilla on syksyllä tarjolla teatteritaiteen ystäville.

Hämeenlinnalaislähtöinen 69eyes-yhtyeen laulaja Jyrki69 kertoo missä kesäpäivää kannattaa Hämeenlinnassa viettää.

Kun lähtee ajamaan Hämeenlinnan kantakaupungista Pälkäneentietä Hauholle, tulee Aulangon kylttien jälkeen vastaan kyltti Hauhontaka. Onko kyseessä Hauhontaka vai Hauhontausta, ja mitä siellä tänä kesänä oikein tapahtuu? Tutustu Entisaikaa etsien -kesänäyttelyyn jo etukäteen. Näyttely on avoinna heinäkuussa 19.-26.7.2023.

Matkailu on koko kaupungin yhteinen asia ja sillä on väliä mitä ja miten me hämeenlinnalaiset kaupungistamme puhumme perheessämme, ystävillemme ja satunnaisille tuttavillemme. Annamme vinkit miten Hämeenlinnaa kannattaa kehua ja mistä saat lisää ideoita kesäisen Hämeenlinnan kehumiseen.

Kansikuvassamme esiintyy yksi Hämeenlinnan bäällisteltävistä lampaista, joita voit nähdä kesäpäivinä Hämeen linnan vallihaudoilla pureksimassa ruohoa ja määkimässä ohikulkijoille. Missä muualla voit nähdä lampaita Hämeenlinnassa.

Ja kyllä se vaan niin on, että puhumalla paras on, kuten muinoin jo viisaasti todettiin. Maailmaan sanoja mahtuu, mutta millaisia sanoja ja miten sanottuja. Siihen apua antaa taas syksyllä Hämeenlinnassa järjestettävä Hyvin sanottu -festivaali.

Arjessa mukana -asukaslehden 2 2023 kansikuvan lampaat
Halutessasi voit lukea asukaslehden kesänumeron myös verkossa.

Tavoittiko kesälehtemme sinut?

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia jakelun parantamiseksi. Palautetta voit antaa verkkosivuilla palautejärjestelmän kautta tai osoitteeseen viestinta@hameenlinna.fi

Myös kaikki muut Arjessa mukana -lehdet ovat luettavissa verkossa kolmen vuoden ajalta.