Avantouintikoppien käytöstä tulee kausimaksullista kaudesta 2023 – 2024 alkaen ja samalla pukutilojen lukitusjärjestelmä ja kulunhallinta uudistetaan

Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämien avantouintipaikkojen pukutilojen oviin asennetaan syyskuun aikana sähkölukot ja PIN/RFID- lukijalaite. Jatkossa kulkeminen pukukoppeihin tapahtuu henkilökohtaisella PIN -koodilla ja RFID -tagilla. Avantouinnin kausimaksu tulee olemaan 40€/talvikausi.

Kauden käyttöoikeus avantouintikoppiin ostetaan Hämeenlinnan kaupungin sivuilla syyskuussa julkaistavasta verkkokaupasta tai palvelupiste Kastellista. Ostettuasi kauden käyttöoikeuden saat oman PIN-koodin sähkölukkoon. Mikäli haluat koodin lisäksi käyttöösi myös RFID –kulkutagin, voit ostaa sen palvelupiste Kastellista hintaan 25€. Lukituksien vaihduttua pääset henkilökohtaisella koodillasi tai kulkutagilla kaikkiin kaupungin ylläpitämiin avantouintikoppeihin. Koppien sijainnit löydät sivulta uimahallit ja rannat.

Koko kauden sijaan voit jatkossa ostaa myös kertakäyntejä, joko verkkokaupasta tai palvelupiste Kastellista. Verkkokaupan julkaisusta tiedotetaan myöhemmin syyskuussa 2023.

Tuleva avantouintikausi 2023 – 2024 alkaa viimeistään syyskuun lopussa, kun laiteasennukset ja käyttötestit on saatu valmiiksi.

Avantouintikopit ovat jatkossa avoinna talviuintikaudella 15.9.-15.5. Kesäaikana kopit ovat suljettuina.