Erätauko-ohjaajien koulutus 16.8.

Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa ilmaisen perehdytyksen Erätauko-menetelmään. Erätauko-keskustelussa pyritään asioiden, ilmiöiden ja ihmisten ymmärtämiseen.

Koulutukset liittyvät YLE:n ja Erätauko-säätiön käynnistämään viisivuotiseen Hyvin sanottu -hankkeeseen, jossa Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ovat keskeisinä kumppaneina. Tavoitteena on suomalaisen keskustelukulttuurin ja positiivisen puheen edistäminen.

Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestetään 30.9.-1.10.2022 Hyvin Sanottu -keskustelufestivaali. Asukkaita ja hämeenlinnalaisia yhteisöjä kutsutaan mukaan Hyvin Sanottu -hankkeeseen ja rakentavan keskustelun edistämiseen.

Ensimmäinen askel on kuitenkin tutustua Erätauko-menetelmään osallistumalla koulutukseen tiistaina 16.8.2022 klo 16.30-20.30. Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa. Koulutus tapahtuu Hämeenlinnan keskustassa, Business Parkissa, Raatihuoneenkatu 21-23 (Reska).

Ilmoittaudu Markku Rimpelän ja Laura Latomäen ohjaamaan Erätauko-koulutuksen ensimmäiseen osaan tästä linkistä maanantaihin 15.8. klo 12 mennessä.

Hyvin sanottu Hämeenlinna Instagramissa