Hämeenlinna on LauantaiLiveä läpi kesän

LauantaiLive avaa paikallisille esittävän taiteen tekijöille, harrastajille ja konkareille mahdollisuuden esiintyä koko kansalle livestreamin välityksellä Hämeenlinnan kaupungin verkkopalvelun kautta.

Mukaan voivat hakea kaikki, jotka haluavat tuoda omia esityksiään ja osaamistaan esiin ja kaupunkilaisten iloksi. Musiikkia, stand upia, nukketeatteriesityksiä, skeittitemppuja tai vaikka trapetsitaidetta – toivotamme avoimin mielin mukaan kaikki luovat ja erikoisemmatkin esitysehdotukset!

LauantaiLiven tavoitteena on tarjota maksuton alusta eri taiteenalojen ja tapahtumapaikkojen esittäytymiselle sekä luoda kaupunkilaisille ja muille kiinnostuneille vaihtoehtoinen mahdollisuus nauttia hämeenlinnalaisesta kulttuurista tässä poikkeustilanteessa.

Esiintyjälle on luvassa valmis estradi suuren yleisön edessä. LauantaiLive-esitykset lähetetään Hämeenlinnan kaupungin verkkopalvelussa lauantai-iltaisin kesäkuusta elokuuhun. Kaupungin omien kanavien lisäksi LauantaiLiveä markkinoidaan aktiivisesti VisitHämeenlinnan some-kanavilla yli 10 000 seuraajalle.

LauantaiLiven tuotannosta ja siitä aiheutuvista kuluista vastaa Linnan Kehitys Oy. Esiintymisehdot sovitaan esityskohtaisesti ja mahdolliset palkkiot maksaa Hämeenlinnan kaupunki Linnan Kehitys Oy:n välityksellä.

Haku LauantaiLiveen on avoinna sunnuntaihin 31.5. saakka. Lisätietoja ja hakuohjeet osoitteessa www.hameenlinna.fi/lauantailive

Lisätietoja:
Kati Tiitola
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Linnan Kehitys Oy
kati.tiitola@linnan.fi

(Tiedotetta on tarkennettu 26.5.2020 esiintymisehtojen osalta.)