Hämeenlinnan Taskuraati otti kantaa vaalien siirtoon

Hämeenlinna taskussa on puhelimitse käytettävä sivusto, joka tarjoaa helposti ja nopeasti tietoa mm. Hämeenlinnan ajankohtaisista tapahtumista ja tiedotteista. Sovellus toimii selaimella tai sen voi asentaa Android- ja iOS-laitteisiin taskussa.hameenlinna.fi-sivulta.

Ensimmäinen Taskuraati otti kantaa

Uusimpana toimintana on alkanut Taskuraati, jossa voi ketterästi ja nopeasti ottaa kantaa kulloinkin käynnissä olevaan kyselyyn.

Viime viikolla kysyimme käyttäjiltä mitä mieltä olette kuntavaalien siirrosta. Taskuraatiin vastasi 35 käyttäjää, joista valtaosan mielestä vaalien siirto oli ”Ihan hyvä”. Muut vastausvaihtoehdot olivat ”Ihan syvältä” (8 % vastaajista) ja ”Ihan sama” (2 % vastaajista).

Arvoimme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 10 kpl I love Hml -avainkaulanauhoja. Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu.

Ole mukana Taskuraadissa ja vastaa seuraavaan kyselyyn, joka avataan pääsiäisviikolla. 🙂

HML avainnauha

Taskuraadin lisäksi Hämeenlinna taskussa -sovelluksessa on tarjolla sähköinen kirjastokortti, pikalinkit bussiaikatauluihin ja tiedotteisiin. Palveluun luodaan ja tuodaan uusia ominaisuuksia asteittain.

Jos sinulla on idea toiminnasta tai palvelusta, joka voisi Hämeenlinna taskussa -sovellukseen mielestäsi sopia, laita viestiä osoitteeseen viestinta@hameenlinna.fi.

Sovellus on osa valtiovarainministeriön hanketta

Hämeenlinnan kaupunki on vuosina 2020-2021 rakentanut Kaupunki Taskussa -palvelua osana valtiovarainministeriön hanketta, jossa tuotetaan kaikkien Suomen kuntien ja kaupunkien käyttöön tarjottava mobiilisovellus. Palvelua kehitetään yhteistyössä Salon kaupungin kanssa.

Hämeenlinna taskussa on mobiilissa verkkoselaimessa toimiva verkkosivu, joka pyrkii yhdistelemään natiivin mobiilisovelluksen ja responsiivisen verkkosivun parhaat puolet. Se on tuotettu progressiivisena verkkosovelluksena PWA -tekniikalla (Progressive Web Application). Palvelun teknisestä toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu.