Hämeenlinna on tukenut henkilöstönsä hyvinvointia jo yli 1000:lla pyörällä

Hämeenlinnan kaupunki muistaa henkilöstöään tasavuosina, kun työntekijä on ollut kaupungin palveluksessa 20, 30 tai 40 vuoden ajan. Lahjaksi voi valita polkupyörän, lahjakortin tai lahjarahan.  Palveluvuosien muistaminen on ollut käytössä jo 11 vuotta ja pyöriä on tänä aikana jaettu yli 1000 kappaletta.

Pyörän vaihtoehtona on lahjakortti kylpylään tai kuntopyörän ostoon tai muistamisen voi ottaa myös lahjarahana. Lahjaraha on 300 euroa ja se on veronalaista tuloa.

Kaupungin liikuntapaiva 2019
Kaupunginjohtaja Timo Kenakkala ja henkilöstö- ja hallintojohtaja Anne Iijalainen jakoivat tunnustuksia palvelusvuosista kaupungin työntekijöille liikuntapäivässä 14.5.2019.

Hämeenlinnan kaupungin henkilöstömäärä on noin 3400. Kaupunki järjestää vuosittain keväällä liikuntailtapäivän, jonka yhteydessä mm. pyörät jaetaan ja jonka aikana on mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin ja ulkoilla. Tänä vuonna liikuntapäivää vietettiin Liikuntakeskus LIKEn piha-alueella sekä Ahvenistonharjun maastossa metsäjoogan merkeissä.

Kaupungin liikuntapaiva 2019
Liikuntapäivässä pääsi kokeilemaan eri lajeja mm. minigolfaamista.

Hämeenlinnan kaupungille henkilöstön hyvinvointi ja työhyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan vahvasti. Liikunta työn lomassa, 60+ -päivät, Toivu työssä –toimintatapa, tyhy-liikuntamahdollisuudet ja erilaiset henkilökuntaedut ovat olleet käytössä jo pitkään.

Kaupungin liikuntapaiva 2019
Ahvenistonharjun metsässä pääsi virkistymään metsäjoogassa.
Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n liikunnanohjaaja opasti kaupungin työntekijöitä frisbeegolfin heittämisen saloihin.