Hämeenlinna toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi

Viime viikolla Hämeenlinnan kaupunki postitti 867 kirjettä kesän aikana Hämeenlinnan muuttaneille. Kirjeessä kaupunginjohtajamme Olli-Poika Parviainen toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi Hämeenlinnaan ja nauttimaan Hämeenlinnan kauniista luonnosta, rikkaasta kulttuurihistoriasta, erilaisista tapahtumista sekä monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Olemme koonneet uusille asukkaille tervetulolahjaksi kassillisen Hämeenlinnaa, joka auttaa tutustumaan kaupunkimme laajaan kulttuuri- ja liikuntatarjontaan. Kassi sisältää lipun HPK:n peliin, museokortin Hämeenlinnan kaupungin museoihin, alennuksen Hämeenlinnan teatteriin ja tutustumisjakson Hämeen Sanomien tilausta. Tervetulolahjan saa noutaa kirjettä vastaan kaupungin palvelupisteistä. Samalla kerromme mielellämme myös lisää kaupungin palveluista, kohteista ja tapahtumista.

”Jatkossa tulemme lähettämään näitä kirjeitä kuukausittain uusille asukkaille. On hienoa, että voimme yhdessä kaupungin toimijoiden kanssa tarjota uusille kaupunkilaisille rahanarvoisen paketin ja mahdollisuuden tutustua helposti oman kotikaupungin tarjontaan. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että yhteistyössä on voimaa”, iloitsee viestintäpäällikkö Mia Hällström.

Uuden hämeenlinnalaisen tietopaketin ja palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat löydät osoitteesta www.hameenlinna.fi/uusiasukas.

Lisätietoja:

Mia Hällström, viestintäpäällikkö
puh. 040 455 7576