Hämeenlinnan kaupungin terveyspalvelut palvelee edelleen myös muissa kuin korona-asioissa

Hämeenlinnan terveyspalvelut muistuttaa, että koronasta huolimatta ihmisellä voi olla ja hänelle voi tulla myös muita terveysalan ammattilaisten avulla hoidettavia sairauksia, jolloin hoitoon hakeutumisessa ei tulisi epäröidä tai viivytellä.

Terveysasemat voivat puhelimitse arvioida asiakkaan tilannetta ja antaa hoito-ohjeita. Laboratoriot ja röntgen toimivat ajanvarauksella aiempaan tapaan. Neuvolapalveluissa tehdään normaalisti raskausajan tarkastukset ja vauvojen tarkastukset 1-vuotiaaksi saakka. Mukaan neuvolakäynnille tällä hetkellä voi tulla vain yksi aikuinen.

Parhaiten Hämeenlinnan kaupungin terveyspalvelut tavoittaa tänä poikkeusaikana puhelimitse tai sähköisen palvelun kautta. Hämeenlinnan terveyspalveluiden yhteystiedot ja sähköiset terveyspalvelut on kerätty kaupungin verkkopalveluun osoitteeseen www.hameenlinna.fi/terveyspalvelut.

Terveyspalvelut korostaa vielä, että jos henkilö kärsii vakavan sairauden oireista, kuten rintakipu, halvausoireet, vamma, ei pitäisi epäröidä tai viivytellä hoitoon hakeutumisessa vaan soittaa 112.

Terveyspalveluiden ammattilaiset ovat töissä, joka päivä, ammattitaidolla ja hallitsevat tilanteen vaatiman hygienian ja asiakkaiden sekä oman suojaamisensa.