Hämeenlinnan Nuorisovaltuuston yleiskokous 26.11.

Hämeenlinnan Nuorisovaltuuston (NuVan) yleiskokous järjestetään Raatihuoneen juhlasalissa (Raatihuoneenkatu 15, Hämeenlinna) perjantaina 26.11.2021 klo 17-19. Yleiskokous on kunnan kaikille 12-18-vuotiaille nuorille tarkoitettu vaikuttamiseen liittyvä tilaisuus, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden nuorisovaltuuston toimintaan tutustumiselle.

Hämeenlinnassa nuorisovaltuustoon pääsevät kaikki halukkaat 12-18-vuotiaat nuoret, jotka asuvat tai opiskelevat Hämeenlinnassa. Vaikuttajaryhmä toimii muun muassa nuorten äänitorvena ja on edustettuna kaupunginvaltuustossa ja lautakunnissa. Kauden alussa nuoret suunnittelevat itse kauden toimintaa.

Yleiskokouksessa käydään läpi nuorisovaltuuston kulunutta kautta sekä toimintaa yleisesti. Nuorisovaltuutetut kertovat omakohtaisia kokemuksia toimintaan liittyen. Tilaisuus onkin erinomainen paikka kysyä toiminnasta asiasta tietäviltä nuorilta. Osallistuminen tilaisuuteen ei sido NuVan toimintaan liittymiseen. Tarjolla myös pientä purtavaa.

Tervetuloa yleiskokoukseen!

Ilmoittautuminen kaudelle 2022 on käynnissä

Ilmoittautuminen nuorisovaltuuston seuraavalle kaudelle (tammikuu 2022 – joulukuu 2022) on käynnissä. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa: https://bit.ly/hmlnuva. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 29.11.2021.

Lisätietoja:

Janina Gunnar, nuorisovaltuuston puheenjohtaja, puh. 040 687775
Jenna Pohjonen, osallisuusohjaaja, puh. 040 8696250

Lapsiystävällinen kunta -tunnus

Hämeenlinna on Suomen ensimmäinen kaupunki, jolle on myönnetty Unicefin Lapsiystävällinen kunta –tunnus vuonna 2013. Kaupunki on uusinut tunnustuksen sen jälkeen joka arviointikerralla. Lapsiystävällinen kunta -toiminnasta voi lukea lisää osoitteessa www.hameenlinna.fi/lyk