Hämeenlinnan paikallisliikennelippuja jatkossa myös OnniBus.Com-verkkokaupasta

Hämeenlinna on ensimmäinen kaupunki, jonka kanssa OnniBus aloitti yhteistyön keskiviikkona 17.3. Asiakkaan ostaessa OnniBusin sivuilta joko Onnibussin tai muun liikennöitsijän kaukoliikennelipun Hämeenlinnaan tai Hämeenlinnasta, voi asiakas nyt lisätä ostoskoriin Hämeenlinnan sisäisen paikallisliikennelipun. Toistaiseksi OnniBus tarjoaa paikallisliikennelipun kampanjahintaan.

”Yhteistyö Hämeenlinnan kaupungin kanssa sujui mutkattomasti ja arvostamme heidän rohkeuttaan lähteä ensimmäisenä projektiin mukaan. Haluamme helpottaa asiakkaiden matkustamista tarjoamalla samasta kanavasta sekä kaukoliikennelipun että paikallisliikennelipun. Näin asiakkaan ei tarvitse välttämättä varata paikallisliikennematkaa varten käteistä tai ladata erillistä sovellusta.”, kertoo OnniBus.comin digipalveluiden päällikkö Riku Mehta, ja jatkaa: ”Tavoitteenamme on lisätä verkkokauppaamme uusia paikallisliikennekaupunkeja nopeassa tahdissa. Seuraavat kaupungit tulevat myyntiin lähiviikkojen aikana.”

Asiakas ostaa paikallisliikenneliput erillisinä lisätuotteina kaukoliikennelipun oston yhteydessä ja päättää itselleen sopivimman paikallisliikennevuoron OnniBus matkaan liittyen. Paikallisliikennelippu on aktivoitavissa käyttöön vuorokautta ennen ja jälkeen OnniBus matkan. Paikallisliikennelippuja koskevat kunkin kaupungin omat ehdot esim. ikärajoihin, alennuksiin ja vyöhykkeisiin liittyen. Kyseessä ei siis ole niin sanottu matkaketju, vaan joustavampi tapa suunnitella ja toteuttaa matkustamista kotimaassa. Lisätietoja OnniBus.com verkkokaupan kautta myytävistä paikallisliikennelipuista löytyy OnniBusin verkkosivulta.