Hämeenlinnan Teatterin syyskuun kuulumiset

Syyskuu on jo pitkällä ja teatterin juhlakausi on käynnistynyt vauhdikkaasti. 120 vuotta sitten 30.7. kirjattiin kokouspöytäkirjoihin Hämeenlinnan Teatterin syntyyn vaikuttavat lauseet. Tuosta hetkestä viikkoa myöhemmin saatiin koolle perustava kokous ja näyttelijäin seura perustettiin. Nyt, 120 vuotta myöhemmin, teatteri voi edelleen hyvin ja suuntaa kohti monipuolista ja elämyksellistä teatterisyksyä .

Syksy toi mukanaan myös uusia henkilöitä teatterin tiimiin

Teatterin toimistolla aloitti 1.8. markkinointiasiantuntijana Jaana Ahlholm. Lisäksi kolme näyttelijää kiinnitettiin osaksi teatterin tiimiä; Jyri Ojansivu, Sonja Silvander-Valo ja Panu Valo. Kaikki kolme näyttelijää ovat nähtävissä mm. Rottien pyhimys näytelmässä, joka on syksyn osalta loppuunvarattu. Kevään 2024 näytöksissä on vielä hyvin tilaa.

Teatterin tuotannossa aloitti kuiskaaja-järjestäjänä iloksemme paluumuuton tehnyt Maria Isotalo.

Teatterin syksyn ohjelmisto on monipuolinen kattaus teatteria parhaimmillaan

Omassa ohjelmistossamme on niin musiikista, jännityksestä kuin historiastakin tarinansa ammentavat näytelmät. 120-vuotisjuhlavuotemme avasi Rottien pyhimys, 5.10. ensi-iltansa saa upea dekkari Sherlock Holmes ja murhan punainen lanka, ja 9.11. ensi-illassa on lauluvoimaa ja naisenergiaa täynnä oleva Kysy siskoilta. Vierailevina esiintyjinä meille saapuu Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VII, Aku Hirviniemen ja Iiro Rantalan pikkujoulushow, Merja Larivaara ja Kari-Pekka Toivonen orkestereineen Avaa sydämesi -konsertilla sekä nykysirkusta Company Katen & Pasin esityksellä suhde.

Tervetuloa nauttimaan teatterin taiasta!

Tutustu Hämeenlinnan Teatterin ohjelmistoon(hmlteatteri.fi)