Hämeenlinnan Teatterissa ensi-illan säihkettä marraskuun pimeyteen

Marraskuu tarkoittaa täällä teatterilla ensi-illan säihkettä Kysy siskoilta -musiikkiteatterin parissa. Nyt sinullakin on vielä mahdollisuus päästä kävelemään punaista mattoa pitkin kohti ensi-illan huumaa, sillä ensi-iltaan on vielä lippuja saatavilla. Mutta toimi heti, sillä paikat täyttyvät nopeasti!

Kysy siskoilta tuo näyttämölle Suomen huippuartisteja yhdessä teatterin omien taitavien laulavien näyttelijöiden kanssa. Toteutustyyli lähentyy keikkakokemusta, sillä musiikki tuo voimaa kohtauksiin, joissa puretaan kaikenlaisia hormoneista aiheutuneita turhautumisia; hauskat ja koskettavat kokemukset. Tämä esitys tarjoaa tietoa kaikille naiseuden eri vaiheista kiinnostuneille ja samaistumispintaa niitä läpikäyville.
Saattaapa esitys selventää myös miehille asioita naisten elämästä.

“Naisten kehoon liittyy paljon vaiettua, peiteltyä ja hävettäväksi koettua. On vapauttavaa, että päästään lataamaan totuuksia näyttämöllä upean ryhmän esittämänä. Tähän ikään mennessä kerrottavaa on kertynyt enemmän kuin laki sallii, niin kuin meillä kaikilla on omat stoorimme.” Susanna Haavisto, sanoittaja.

Joulutunnelmaa teatterista

Teatteri saattaa sinut ihanaan joulun tunnelmaan Viirun ja Pesosen sekä tunnelmallisten joululaulujen myötä.

Viirun joulu

Tämä ihana jouluinen koko perheen tarina on jo perinne! Tervetuloa kokemaan oikea joulun tunnelma yhdessä Viirun ja Pesosen kanssa. Näytelmä sopii kaikille vauvasta vaariin ja se tuo hymyn kasvoille ja joulumielen sydämeen.

Esitykset 5.-20.12. Päänäyttämöllä

Teatterin joulukonsertti 16.12.

Jokaisella meistä on oma suosikkinsa joululauluista. On se joku tietty biisi, jonka myötä joulu asettuu omaan kotiin ja kehoon. Tai se joululaulu, jonka myötä kostuu silmäkulma ja rintakehässä hieman kipristää. Teatterimme näyttelijät kokoontuvat yhteen ja laulavat teille ne kepeimmät, kipeimmät ja heille itselleen tärkeimmät joululaulut.

Esityksen tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kaikki esitysajat näet Hämeenlinnan teatterin nettisivuilta