Hämeenlinnan uimahalli avaa ovensa ja liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan elokuussa

Hämeenlinnan uimahalli avautuu koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen maanantaina 3.8.2020 klo 6.00 ja Lammin uimahalli tiistaina 3.9.2020 klo 6.00. Hankittujen sarjalippujen voimassaoloaikaa on jatkettu. Liikuntahallien liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 18.8.2020 klo 9.00.

Uimahallit palvelevat heti avauduttuaan normaalein aukioloajoin. Ennen sulkua Hämeenlinnan uimahalliin ostettujen sarjalipputuotteiden voimassaoloaikaa on pidennetty 150 vuorokautta. Lammin uimahalliin ennen sulkua ostettujen sarjalipputuotteiden voimassaoloaikaa on puolestaan pidennetty 180 vuorokautta.

Puku- ja pesutilat sekä saunat ovat normaalisti käytössä ja myös vesijuoksuvöitä sekä lasten uimaleluja voi lainata kuten ennenkin. Uimahalleihin järjestetään käsien desinfiointipisteitä ja uimahallissa asioinnin aikana tulee noudattaa riittävää turvaväliä.

Ilmoittautuminen Liikuntahallien liikuntaryhmiin alkaa tiistaina 18.8. klo 9.00. Ilmoittautua voi joko sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Tarjonnassa on syksystä kevääseen jatkuvia ryhmiä, lyhyempiä kursseja ja kertamaksullista toimintaa maalla sekä vedessä.

Lisää tietoa Hämeenlinnan Liikuntahallien sivuilta.