Hämeenlinnassa tapahtuu 14.-20.8.

Elokuu jatkuu todellisella tapahtumien superviikolla! Kurkkaa alta viikkovinkit ja tule mukaan tapahtumiin.

17.8. Herkkujen Häme -ruokatoritapahtuma

Kanta-Häme julistautuu ruokamaakunnaksi torstaina 17.8. klo 15-19 Hämeenlinnan torilla pidettävän Hämeen Sanomien Tähtitapahtuman yhteydessä. Samalla valitaan ensimmäinen ruokamaakuntalähettiläs.

Tutustu tapahtumaan Hämeen liiton sivuilla

18.-20.8. Hämeen keskiaikafestivaali

Astu sisään Hämeen Keskiaikafestivaalien portista ja koe keskiaika! Hämeenlinnan Linnanpuistossa 18.-20.8. pidettävä Hämeen Keskiaikafestivaali on taianomainen ja kokonaisvaltainen historiallinen tapahtumakokonaisuus. Vierailuun on syytä varata kunnolla aikaa, sillä alueella riittää näettävää ja koettavaa koko päiväksi!

Tutustu tapahtumaan Hämeen Keskiaikafestivaalien sivuilla

Lue myös Keskiaikafestivaali vaikuttaa liikkumiseen Linnanpuistossa ja sen ympäristössä viikolla 33 – Hämeenlinna (hameenlinna.fi)

19.8. Aulangon latoleffat -elokuvatapahtuma

Uusi kesäinen elokuvatapahtuma Aulangon latoleffat Katajistonrannan Tapahtumaladossa tarjoaa romantiikkaa, eksotiikkaa, tunteita ja elämyksiä. Latoleffoissa fiilis on ainutkertainen eikä sade kastele.

Tutustu tapahtumaan KinoTavastin sivuilla

19.-20.8. Historic Grand Race

Pari sataa moottoriurheilijaa tiimeineen kokoontuu Ahveniston moottoriradalle 19.–20. elokuuta. Sarjapisteiden ja palkintosijojen metsätys on kuumimmillaan historiallisten kilpa-autojen ratakauden pääkilpailussa, Historic Grand Racessa ennen syyskuun finaalilähtöjä.

Tutustu tapahtumaan Historic Grand Racen sivuilla

Lue myös Historic Grand Race sulkee Poltinahontien viikonloppuna

Mitä muuta Hämeenlinnassa voisi tehdä? Kurkkaa vinkit www.visithameenlinna.fi